Több mint 70 termékem van kint de mostanában nagyon belassult.
Pedig szép, új állapotú ruhákat hirdetek.
Főleg S Méretű felsőket és egyberuhákat. Illetve több gyerek cipőt és pólót is. És olcsón is. Mégse vesznek semmit. Hogyan tudnék több vásárlót szerezni?
10 egyetértek. Én is leméregettem kb az első 10 cuccot. Ennek ellenére is lusták voltak lejjebb görgetni és megnézni a pontos méreteket, direktben rám írtak. Vagy el sem kelt. Letöröltem, feltettem újból, kérdés nélkül elvitték. Az anyagokat pedig a farmer, műbőr, vászon kivételével a vinted 20 féle anyagmeghatározója közül max az tudja beazonosítani, aki ruhaipari iskolába járt. Átlag ember számára ez elég felesleges infó nagyon mélyre menően.
aug. 10. 21:45
12/39 anonim válasza:
Én csak magamból indulok ki, ha megkérdezem a méretet, tízből kilenc nem válaszol. Így már nem is kérdezem, ahol nincs megadva, tovább görgetek.
aug. 10. 21:47
13/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor megpróbálom újra feltölteni őket, hátha sikerül. Bár a termékek amiket mostanában töltöttem fel se kaptak sok megtekintést.
aug. 10. 22:05
14/39 anonim válasza:
Szia! Elküldenéd üzenetben a linkedet? Ha megtetszik pár ruha, szívesen vennék tőled.
Nekem is vannak fent hibátlan ruhák, felsők, egyebek. Egyesével veszik csak tőlem is. Én mindent lemérek, mert engem is zavar, ha nem tüntetik fel a cm-eket. Olyankor én is tovább görgetek. Csak ha nagyon tetszik valami, akkor kérdezek rá, mert amúgy sokan nem válaszolnak.
aug. 10. 22:10
15/39 anonim válasza:
Egyébként meg óriási a kínálat, de a legtöbb eladó lengyel. Namost a lengyel vevő lengyel eladótól fog vásárolni,mert nagy a kínálat és országon belül kisebb a szállítási költség. Magyar eladótól csak magyar vevő fog vásárolni, akik ugye sokkal kevesebben vannak.
aug. 10. 22:19
16/39 anonim válasza:
Cáfolom, 15-ös. Tőlem lengyelek is vásároltak.
aug. 10. 22:22
17/39 anonim válasza:
Ez nem törvényszerű szerintem sem, max úgy igaz, hogy egy magyartól nagyobb eséllyel vásárol magyar.
aug. 10. 22:25
18/39 A kérdező kommentje:
Tőlem is vásároltak már lengyelek. De jó lenne ha tudnának a franciák, angliaiak vagy az osztrákok is tőlünk vásárolni.
aug. 11. 13:18
19/39 anonim válasza:
#18 hát igen, de ez a veszély nem fenyeget ahogy elnézem.
A logikát mondjuk nem látom a dologban, mert ha csak országon belül lehetne kereskedni akkor a lengyelek kiesnének, így meg miért nem elérhetőek más országok termékei is?
aug. 11. 13:23
20/39 anonim válasza:
18 tegnapelőtt lefrissítették a vintedet, lehet már az Egyesült Államokból, Hollandiából, Belgiumból, Németországból, Ausztriából, Franciaországból, Olaszországból, Csehországból is vásárolni, illetve oda küldeni csomagot! Lehet van még több ország is, de én 1 nap alatt ennyit fedeztem még eddig fel. Csak az eladó választhatja ki a csomagküldési módszert és nyilván jóval drágább, mint Magyarországon belül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!