Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kiadnátok 750 ezer forintot...

Kiadnátok 750 ezer forintot egy sneakerre (egy pár cipőre) ha tetszene nektek kinézetre, és volna is annyi pénzetek?

Figyelt kérdés

Netes keresgéléseim közben találtam magamnak egy cipőt, ami pont ennyibe, kerül van is a méretemben, és nagyon tetszik, de nekem sok, én biztos nem fogok kiadni érte ennyit.

Ti megtennétek ha lenne ennyi pénzetek, vagy egyszer megengedhetnétek magatoknak ezt a kiadást?

jún. 16. 14:56
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Soha. A cipő nálam pont olyan kategória, amire nem vagyok hajlandó a feltétlenül szükségesnél többet költeni. Egyébként sincs olyan cipő a világon, ami komolyan megérne 750 ezer forintot. Nevetséges. Még a profi sportolók személyre szabott cipői sem kerülhetnek ennyibe.
jún. 17. 19:40
 32/36 anonim ***** válasza:

Hobbisportolóként mondom, hogy az a cipőm, amiben életem első maratonját futottam, és arra edzettem, 27000-be került. Valószínűleg a 14000-es cipőben ugyanúgy le tudtam volna futni, nincs semmi elváltozás a lábamon, vagy a csontozatomban, lépéshiba, semmi, ami indokolná a drágább cipőt.

Van olyan combim, akinek lúdtalpa, bokasüllyedése van, ő is talált magának megfelelő sportcipőt ebben az árkategóriában, plusz ugye egy kivizsgálást fizetett magánban.

A profi sportolókat szerintem nagyrészt szponzorálják, nem maguknak veszik a dolgokat, és ez rendben is van. Ezt figyelembe véve, nem látom reálisnak, hogy egy cég ne a legjobb ár-érték arányra törekedjen, biztos, hogy a legjobb, hozzájuk legjobban illő cuccokkal edzenek, versenyeznek, de hogy az nem lesz túlárazva, arról egy nagy cég gondoskodik.

jún. 17. 21:34
 33/36 anonim ***** válasza:

Mesterségesen geneeált hiany egy tipikus lufi, amit ilyen social mediaval erősítenek a fogyasztóknak.

Előbb vennék gyémántot vagy aranyat, ami természetes hiány, és évezredek óta van ertéke. Az ilyen hülyeségnek mint egy ilyen cipőért nem adnék pénzt, pedig megtehetném, és nem csak egy párt tudnék venni.

jún. 18. 07:43
 34/36 anonim ***** válasza:
Sose
jún. 18. 20:38
 35/36 anonim ***** válasza:
Tegyük fel hogy nem számít a pénz. Ebben az esetben attól függ hogy hogyan néz ki. Egyébként nyilván nem.
jún. 21. 00:38
 36/36 anonim ***** válasza:
Ha nem számít a pénz, akkor is éreznék a környezetért felelősséget, hogy értelmetlen fogyasztást ne végezzek, és ne adjam a "pénz szavazatomat" egy olyan termékért, ami gyakorlatilag egy értéktelen lufi.
jún. 21. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!