Kiadnátok 100 ezer forintot a lovári nyelv megtanulására?
Van az a helyzet mikor hasznos tudna lenni. Cigány az van mindenhol, ha az adott nyelvet nem is beszéled, de találkozol cigánnyal és megszólítod, akkor esetleg ha tudja beszélni a nyelvet, mindjárt helyben vagy.
Pár haverom volt úgy külföldön, hogy senkit nem találtak hírtelen, aki hajlandó lett volna angolul megszólalni. Majd találkoztak pár cigánnyal, (mivel haverjaimmal is volt egy cigány) így könnyen megtudták amit akartak.
Tényleg egy idegen ország, lepukkant környéke, ahol egy népszerű nyelvvel nem lehetett semmit kezdeni, de a "lusta cigány" az legalább a saját nyelvezetével tisztában volt és szívesen segített nekik.
Én nem sokat tudok, de volt már mikor rám köszöntek úgy este és mikor vissza köszöntem, köpni nyelni nem tudott a srác. Azt se tudom mit akart. Kicsit beszélgettünk, majd mentünk a dolgunkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!