Kiadnátok 750 ezer forintot egy sneakerre (egy pár cipőre) ha tetszene nektek kinézetre, és volna is annyi pénzetek?
Netes keresgéléseim közben találtam magamnak egy cipőt, ami pont ennyibe, kerül van is a méretemben, és nagyon tetszik, de nekem sok, én biztos nem fogok kiadni érte ennyit.
Ti megtennétek ha lenne ennyi pénzetek, vagy egyszer megengedhetnétek magatoknak ezt a kiadást?
Kizárt, a legdrágább minőségi bőrcsizmám került tizedennyibe és ezért is szívtam a fogam, pedig nem volt érvágás. Ez is beleférhetne akár, bár azért több havi spórolással, ha most 0 Ft lenne a zsebemben (a megtakarításom meg nem költöm ilyen hülyeségekre), de semmilyen cipőről nem hiszem el, hogy ér ennyit. Mégis mit tud ez, repül, helyettem jár, levágja a füvet is?
Ha meg mégis megvenném, tuti az agyvérzés kerülgetne, ha összesározom, lerúgom az orrát meg ilyenek.
Nekem a legdrágább cipőm 1000 euro volt egy Crocket&Jones kézzel.
készült, az életemet kiszolgàlja. Azért nem volt sok. Egy műanyag sz.rért aminek 2 dollár az előállítási költsége... Hát nem túl nyerő dolog, főleg hogy jó ha egy évet kibír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!