Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kiadnátok 750 ezer forintot...

Kiadnátok 750 ezer forintot egy sneakerre (egy pár cipőre) ha tetszene nektek kinézetre, és volna is annyi pénzetek?

Figyelt kérdés

Netes keresgéléseim közben találtam magamnak egy cipőt, ami pont ennyibe, kerül van is a méretemben, és nagyon tetszik, de nekem sok, én biztos nem fogok kiadni érte ennyit.

Ti megtennétek ha lenne ennyi pénzetek, vagy egyszer megengedhetnétek magatoknak ezt a kiadást?

jún. 16. 14:56
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Van olyan cipő is, amely 4 millió forintba kerül, és azt is veszik! Úgy tűnik, tényleg nem számit mennyi, a fanatikusok mindig meg fogják venni.
jún. 16. 17:21
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Bármennyi vagyonom is lenne, soha nem dobnék ki ennyi pénzt egy cipőre, mert pofátlanságnak tartom, hogy ennyiért akarnak egy cipőt eladni.
jún. 16. 18:07
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy van ilyen aki ennyiért megveszi, de az már csak a rongyrázás, hogy megmutassa hogy neki lehet. Egy ilyen drága cipő semmit nem tesz hozzá egy ember személyiségéhez. Nem lesz tőle jobb vagy értékesebb ember. Akinek van erre igénye, vegye. Aztán kíváncsi lennék, hogy aki csak gyűjti ezeket, azoknál mennyire van ez kihasználva, vagy mire megy vele Ha csak a szekrénybe porosodik évekig? Később ugyanúgy el fogja adni. Annak meg mi értelme?
jún. 16. 18:27
 24/36 anonim ***** válasza:
90%
Nem, nálam kb 100 ezer a lélektani határ, ha cipőről van szó
jún. 16. 19:07
 25/36 anonim ***** válasza:

Kizárt, a legdrágább minőségi bőrcsizmám került tizedennyibe és ezért is szívtam a fogam, pedig nem volt érvágás. Ez is beleférhetne akár, bár azért több havi spórolással, ha most 0 Ft lenne a zsebemben (a megtakarításom meg nem költöm ilyen hülyeségekre), de semmilyen cipőről nem hiszem el, hogy ér ennyit. Mégis mit tud ez, repül, helyettem jár, levágja a füvet is?

Ha meg mégis megvenném, tuti az agyvérzés kerülgetne, ha összesározom, lerúgom az orrát meg ilyenek.

jún. 16. 19:35
 26/36 anonim ***** válasza:
50%
15 éves kissrácnak havonta kell új cipő.. mi vam? Egy 15vévesnek az kell amit a szüleitől kap ameddig nincs saját keresete! Ki a frászkarikát érdekel, higy pár hetente új cipő kell neki?!
jún. 16. 19:45
 27/36 A kérdező kommentje:
#26 Engem ugyan nem érdekel, az apját igen, meg is veszi neki.
jún. 16. 21:26
 28/36 anonim ***** válasza:
Soha nem vennék ennyiért. Nem tud többet, mint egy olcsóbb cipő. Ráadásul ezt a pénzt inkább utazásra költeném, az élmény megmarad örökre.
jún. 17. 10:06
 29/36 anonim ***** válasza:
Engem ne nézzenek madárnak!!Dehogy venném meg.Tök cinkes lenne!!
jún. 17. 10:39
 30/36 anonim ***** válasza:

Nekem a legdrágább cipőm 1000 euro volt egy Crocket&Jones kézzel.

készült, az életemet kiszolgàlja. Azért nem volt sok. Egy műanyag sz.rért aminek 2 dollár az előállítási költsége... Hát nem túl nyerő dolog, főleg hogy jó ha egy évet kibír.

jún. 17. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!