Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kiadnátok 750 ezer forintot...

Kiadnátok 750 ezer forintot egy sneakerre (egy pár cipőre) ha tetszene nektek kinézetre, és volna is annyi pénzetek?

Figyelt kérdés

Netes keresgéléseim közben találtam magamnak egy cipőt, ami pont ennyibe, kerül van is a méretemben, és nagyon tetszik, de nekem sok, én biztos nem fogok kiadni érte ennyit.

Ti megtennétek ha lenne ennyi pénzetek, vagy egyszer megengedhetnétek magatoknak ezt a kiadást?

2024. jún. 16. 14:56
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
90%

Nem, mert nem vagyok hülye, hogy ugyan azért fizessek 15x árat amit más megvett 50.000 Ft körül.

Nyilván tudom, hogy egyedi meg limitált meg valaki adta hozzá a nevét és azért ilyen drága, de engem pont nem érdekel.. Az éppen aktuális Sneakerek is teljesen jók. Felesleges venni az ennyire túlárazott cipőket.

De lehet én vagyok a maradi. Persze, ha gyűjtöd őket akkor megértem, de alapvetően ezeket nem nagyon használják, ha valaki gyűjti őket. Mindennapos használatra nagyon max 100.000 Ft-t adnék egy cipőért.

De én általában a 20-50 ezer közötti kategóriában szoktam vásárolni.

Hiába veszed meg 15x-áron, nem lesz annyival szebb, jobb, tartósabb vagy kényelmesebb. Az emberek 99,9% pedig rohadtul nem fogja tudni, hogy a lábadon egy jól kinéző pár 10.000 Ft-os vagy egy több száz ezres cipő van. Ha ilyesmi lenne a cél..

2024. jún. 16. 15:31
 12/36 anonim ***** válasza:
43%
Ha milliárdos lennék, akkor nem foglalkoznék vele, hogy mások szerint drága-e vagy sem, ha tetszik, akkor jöhet. Nem értem, aki azon aggódik, hogy hülyének néznék, az mire céloz, van egy termék, neked annyi pénz van a számláidon, hogy ez akkora kiadás, mint másnak egy vattacukor a parkban, ki foglalkozna azzal ilyen esetben, hogy minek nézi őt bárki? Ha nagyon aggaszt mások véleménye, majd kisírom magamat a jachtomon.
2024. jún. 16. 15:32
 13/36 A kérdező kommentje:
#12 Ez is egy felfogás, de Magyarország lakosságának nagyrésze nem engedhet meg magának még hasonlót SEM, mert körülbelül 2 havi fizetés annyi, mint az általam említett cipő.
2024. jún. 16. 15:58
 14/36 anonim ***** válasza:
88%
Nem, nem adnék ennyit érte. Miért? Mert aki tudja, hogy mi ez meg mennyibe kerül, kell az hogy itt magyarországon lerángassák róla? Nem. Hogy ellopják? Nem. Meg fel sem merném venni, mert nehogy összekoszolódjon meg elhasználódjon, mert ilyen drága. Sajnálnám ha valami baja lenne, de ha meg a megfelelő pillantra várnék hogy felvehessem, azért meg megint feleslegesen venném meg. Annak látom értelmét, azért adnék pénzt, amit hosszú ideig tudok használni, ami strapabíró, jól néz ki, sokat ki tudom használni, de ha tönkremegy se menjek neki a falnak.
2024. jún. 16. 16:18
 15/36 anonim ***** válasza:
75%
Kizárt.
2024. jún. 16. 16:41
 16/36 anonim ***** válasza:
80%
4-5 éve vettem egy Nike cipőt 30-35 ezerért, és egy év után kilyukadt. Ennél többet most sem fizetnék egy cipőért, de még ennyit sem szívesen.
2024. jún. 16. 16:43
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2024. jún. 16. 16:43
 18/36 anonim ***** válasza:
80%
Nem. Nálam kb. 40 ezer az a lélektani határ, amit cipőre kiadnék, bár úgy emlékszem, 25 ezernél drágább cipőm nincs.
2024. jún. 16. 16:51
 19/36 anonim ***** válasza:
75%

Nem.

Ruhát, cipőt funkció szerint választok, soha nem márka alapján. Másrészt próbálok minél átlagosabban öltözni. Tömegközlekedek, az utcán járok-kelek mint egy átlagember, ha látványosan drága cuccokat aggatnék magamra, azzal magamra tenném a zsebtolvajok meg a rablók szemében a célkeresztet.

Nyilván, ha valakinek nem tétel egy többszázezres cipő, az nem a négyeshatoson fog utazni, meg nem gyalog ugrik le a nonstop Mannába, de én átlagos életet élek, ehhez átlagos ruhadarabok illenek.

2024. jún. 16. 17:10
 20/36 anonim válasza:
75%
Dehogy adnék! Teljesen indokolatlan, sőt sokkal inkább ha megvenném akkor valami nagyzoló baleknak érezném magam, akit átvertek. Van amikor a presztizsből már túltolt ár teljesen kontraproduktív.
2024. jún. 16. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!