Kiadnátok havonta 11900 forintot konditerem bérletre?
Arra speciel nem. Helyette viszont telefonra adok ki ennyit. Van aki meg utazásra, operára, tv-re, alkoholra...stb.
Ha neked a konditerem a fontos akkor költsd arra a pénzed, lebeszélni nem foglak mert hasznos dolog a kondi.
Attól függ mennyire használod ki a konditeremben a cuccokat.
Ha csak ilyen egykezes sulyzokkal nyomod, futópadon, szoba biciklin akkor nem éri meg:D
Én ezért inkább spóroltam ezzel és itthonra vettem kondi szerelést. Nem drága dolog egy évben százezret kiadni egy gépre hogyha azt évekig használod.
Szerelhető súlyzókkal és húzódzkodóval kezdtem. Akkor még az is sok volt nekem mert vézna voltam nagyon. Idővel ahogy fejlődtem mindig vettem valami újat, és most már elég komoly kollekcióm van lent az alaksorban. Én zeném megy, senki se zavar és utazni se kell.
Ér neked annyit? Ha igen, akkor ne vacillálj. :)
Én speciel nem adnék ki, lévén nem szeretek konditerembe járni. Rendszeresen futok, illetve itthon edzek eleget, nekem az bőven elég.
De amúgy 12000 forintot az ember simán kiad arra, ami fontos neki, vagy amit szeret csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!