Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak engem zavar annyira a...

Csak engem zavar annyira a félmeztelen elhanyagolt férfitest látványa?

Figyelt kérdés
Heteró férfi vagyok,két dologért utálom a nyarat egy nyilván a hőség miatt,kettő meg a félmeztelen ,igénytelen, túlsúlyos,sörhasú, lógócsöcsű, büdös, férfitest látványa miatt,tegnap segítettem pakolni a szomszédnak két számomra ismeretlen fickó is ott volt, ahogy kimelegedtek pechemre ledobták a pólójukat pont úgy néztek ki mint az imént felsoroltam,a gusztustalan, izzadt, csoffadt testüket mutogatták egész délután, annyira felkavart a látvány hogy tegnap este nem is vacsoráztam, csak én lennék ennyire finnyás? Rajtam is van szalonna bőven a derekam körül de én legalább nem mutogatom senkinek, még itthon is egy rövidnadrág ,pólóban vagyok egész nap.

jún. 16. 11:05
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem erre senki se kiváncsi. Egyébként szerintem ez mindenhogy undorító. Mármint oké az elhanyagoltság, igénytelenség mindig taszítóbb de alapból mindegy, hogy sör hasú vagy testépítő egyikre se kiváncsi senki. Vegyen fel ruhát utcára.
jún. 16. 11:14
 2/27 A kérdező kommentje:
Ja a szőröst kifelejtettem, az egyik hapsinak 2-3 centis szőrök virítottak a mellkasán.
jún. 16. 11:15
 3/27 A kérdező kommentje:
Egy kidolgozott,ápolt férfitest test látványát még elviselem de annak se örülök ha meglátom, a legdurvább számomra az amikor egy olyan mutogatja magát akinek a teste teli van műtéti hegekkel, na attól tényleg behányok.
jún. 16. 11:23
 4/27 anonim ***** válasza:
76%
Nyilván rosszabb ha ápolatlan, meg igénytelen, de alapból senkire se vagyok kiváncsi. Az ápoltak is öltözzenek fel! Szerintem már az alapból igénytelenség, mikor félmeztelen járkál valaki.
jún. 16. 11:32
 5/27 anonim ***** válasza:
87%
Engem nem zavar, hogy ilyenek, az viszont nagyon, hogy ezek akarják megmondani, hogy milyen legyen egy nő. Előbb tükörbe kellene nézniük. L.
jún. 16. 13:15
 6/27 anonim ***** válasza:
49%
#5 így van
jún. 16. 14:32
 7/27 anonim ***** válasza:
46%
Én pedig azért utálom a nyarat mert minden második kis libának kinn van telibe a hasa, melle, segge.
jún. 16. 15:27
 8/27 anonim ***** válasza:
63%
Azért csak megnézed őket #7 es 😀
jún. 16. 15:31
 9/27 anonim ***** válasza:
56%
A nyár ilyen szempontból sajnos nemfüggetlenül ocsmány tud lenni. Amit kérdező ír attól én is viszolygok, viszont a női oldal is ritka igénytelen és ocsmány tud lenni manapság, gondolok itt most főleg a 40 fölötti, elhízott, igénytelen és slampos jószágokra. Múltkor kénytelen voltam a tescoba beugrani és az ottani törzsközösséget megtapasztalva totál az undor kerülgetett. Amikor még az igazi hőség sincs de ezek 5-10 méterről már bűzlenek mint a rohadó dög, vagy a napon felejtett több napos erjedt tej... Sorban állva pillanatra eltévedt a tekintetem, az öreg dagadt nőnek konkrétan rohadt az ekcémás, rövidnadrágos lába! Hájas, amorf, bűzlő testek alig valamit takaró ruhában, rémes az egész komolyan. Olyan feszes ruha, amiből kilógnak a hájhurkák, bálna méretű fedetlen zsíros combok, és undorító eres összeaszott lábak. Szóval az igénytelenség és lelakottság az sajnos nemfüggetlen, mégis vidáman mutogatja magát mindenki akinek nem kéne...
jún. 16. 17:10
 10/27 anonim ***** válasza:
#9 még én se merem magam mutogatni pedig vékony vagyok és mindig pulcsiba vagyok egész nap
jún. 16. 17:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!