Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pár pasi, ritkábban nő miért...

Pár pasi, ritkábban nő miért szól bele ennyire vehemensen más öltözködésébe?

Figyelt kérdés
Például leggings kérdésnél. Visszaolvastam a kérdéseket és kommenteket, mintha iszlám vallásnál lennénk ahol nőknek még véletlenül se lehet megmutatni semmilyen domborulatukat és azonnal fennhangon követelik tőle teste eltakarását teljesen...nem azokat kérdezem akik szeretnek erőteljesen beleszólni más öltözködésébe, tőlük nemhiszem h lehetne normális választ kapni, de a többiek fejtsék már ki hogy ez miért jó...:)

tegnap 01:03
 1/9 Sanyi2025 ***** válasza:
100%
Hát ha itt kérdezik, akkor a véleményünkre kíváncsiak, szóval az nem beszólás. :)
tegnap 06:51
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Hányszor akarod még megkérdezni?
tegnap 08:09
 3/9 A kérdező kommentje:
1. Igaz:)
tegnap 08:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

• Amikor kérdeznek, általában nem kötik ki, hogy csak a helyeslő véleményekre kíváncsiak.

• Senki nem mondja, hogy rejtsék el a domborzlataikat, de fel lehet öltözni ézlésesen is. A leggings egy aláöltözet, gyakorlatilag fehérnemű. Nem arra van, hogy fölső/egyetlen rétegként viseljék.

• Ha mégis felveszik, mert nem tiltjuk, csak helytelenítjük, nem akarok picsogást hallani, hogy megbámulják őket. Azért raknak ki valamit a kirakatba, hogy közszemlén legyen.

• Öltözz, ahogy neked kényelmes, de ha nyilvánosan alulöltözött vagy, légy kényelmes a reakciókkal is.

tegnap 09:02
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
Miért ne jegyezzem meg, ha valami nem tetszik? A kinézeted, a viselkedésed az akármid ha olyan rám is rossz fényt vet, ha együtt vagyunk.
tegnap 09:36
 6/9 anonim ***** válasza:
26%
Ha férfiként mutogatod a "domborulataiadat", az eléggé proli dolog, ne csodálkozz, ha megjegyzéseket tesznek emiatt.
tegnap 09:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Az normális, ha megjegyzik. A nem normális, ha tiltják, azzal van probléma
tegnap 14:42
 8/9 anonim ***** válasza:
#5 Nekem azért szólt be egy egyenrangú kolléganőm, mert nem hordok A kosaras melltartót. Ez miért vet rossz fényt RÁ? 25N
ma 08:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Én azt vettem észre, hogy a nők hajlamosabbak belebeszélni. Bár ahol dolgozom, 5x annyi nő van mint férfi, ez befolyásolhatja a tapasztalatom. Persze mi is megbeszéljük, amit látunk, de nem beszélünk bele.
ma 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!