Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen esetben számít egy...

Milyen esetben számít egy pasi stílusosnak?

Figyelt kérdés

Sokszor hallani ezt a kifejezést, de a nők szerint ez mit is takar?

Sokan az öltönyt írják egyből, de elég sok férfi nem öltönyben tengeti a napjait, akkor ők már kiesnek a körből?

Egy jó fekete dzseki, fehér póló kombó már stílusosnak számít? Mondjuk egy normális szabású egyszerű farmerrel (nem a márványos, cipzáros, sok zsebes kínai rongy). Egy barna bőrcipő, barna övvel megint csak dob a megjelenésen?

Vagy a kiegészítők különböztetik meg az átlagostól? Egy jó karóra és hozzá illő napszemüveg például?

Gondolom egy színes gagyi szemüveg elrontja a fent leírt összképet, míg egy szép Persol hozzátesz.

jan. 3. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagyok, a kérdésre nem válaszolok, mert nem engem kérdezel, de:

Soha életemben nem hallottam arról, hogy karóra/napszemüveg passzoljon. Nem is tudom elképzelni, hogy azon kívül, hogy sport/elegáns milyen faktorokat kéne nézni. Ezt meg tudod magyarázni esetleg?

jan. 4. 12:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Ja, bocsi rosszul írtam. Az óra a ruhához nem a napszemüveghez.
jan. 4. 14:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is férfi vagyok, de biszex, talán számít a véleményem. Nekem az a stílusos, aki alkalomhoz illően öltözködik. Semmi baj nincs azzal, ha melegítőben ugrasz le a boltba. Sőt, tudjál laza is lenni. De ha tényleg esemény van, akkor legyen egy inged meg egy zakód, ami tényleg jó rád, nem híztad ki, nem két számmal nagyobb, meg nem úgy nézel ki benne, mint akire ráesett a ruhásszekrény.
jan. 5. 20:05
 4/5 A kérdező kommentje:

S az eseményt hogyan lőjem be?

Az nyilvánvaló, hogy egy színházi előadásra nem megyek el pólóban meg farmerban...

De egy Csernus előadásra például már kötelező egy ing és egy zakó?

jan. 5. 20:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Nézd meg, hogy az előzőn miben voltak az emberek (gondolom vannak képek, vagy videó) és annak az átlagához lődd be magad. Ha nem vagy biztos magadban, inkább felfelé tévedj. Jobb levenni a zakót, mert nincs senkin, mint ott szembesülni vele, hogy mindenki máson van, csak rajtad nincs és nincs is nálad.
jan. 5. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!