Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen esetben számít egy...

Milyen esetben számít egy pasi stílusosnak?

Figyelt kérdés

Sokszor hallani ezt a kifejezést, de a nők szerint ez mit is takar?

Sokan az öltönyt írják egyből, de elég sok férfi nem öltönyben tengeti a napjait, akkor ők már kiesnek a körből?

Egy jó fekete dzseki, fehér póló kombó már stílusosnak számít? Mondjuk egy normális szabású egyszerű farmerrel (nem a márványos, cipzáros, sok zsebes kínai rongy). Egy barna bőrcipő, barna övvel megint csak dob a megjelenésen?

Vagy a kiegészítők különböztetik meg az átlagostól? Egy jó karóra és hozzá illő napszemüveg például?

Gondolom egy színes gagyi szemüveg elrontja a fent leírt összképet, míg egy szép Persol hozzátesz.

tegnapelőtt 13:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Férfi vagyok, a kérdésre nem válaszolok, mert nem engem kérdezel, de:

Soha életemben nem hallottam arról, hogy karóra/napszemüveg passzoljon. Nem is tudom elképzelni, hogy azon kívül, hogy sport/elegáns milyen faktorokat kéne nézni. Ezt meg tudod magyarázni esetleg?

tegnap 12:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Ja, bocsi rosszul írtam. Az óra a ruhához nem a napszemüveghez.
tegnap 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!