A Nobo táska márka jó minőségnek számít? Ismert a márka?
Figyelt kérdés
Sok táska tetszik ettől a márkától, de keveset hallottam róla, nem elterjedt.okt. 30. 08:36
1/4 anonim válasza:
Mi lenne ha egyszer a táskát néznéd, és azt hogy mi fér bele?
Vegyél Nike táskát ha birka akarsz lenni
2/4 anonim válasza:
Nekem csak Nobo táskáim vannak, nagyon szeretem. Még megfizethető az ár, széles a választék, megfelelő minőségűek és nem jön folyton szembe az utcán.
3/4 anonim válasza:
Nem egy mindenki által ismert márka, de egyre ismertebb. Nekem még nem volt tőlük táskám, de megfizethető, vállalható minőségűnek tűnő táskáik vannak (legalábbis amit élőben láttam... jobbak, mint amiket mostanában hasonló áron a fast fashion boltokban látok, eldolgozatlan anyagú, pelenkaöltéses PVC fosok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!