Csak engem zavar annyira a félmeztelen elhanyagolt férfitest látványa?
Figyelt kérdés
Heteró férfi vagyok,két dologért utálom a nyarat egy nyilván a hőség miatt,kettő meg a félmeztelen ,igénytelen, túlsúlyos,sörhasú, lógócsöcsű, büdös, férfitest látványa miatt,tegnap segítettem pakolni a szomszédnak két számomra ismeretlen fickó is ott volt, ahogy kimelegedtek pechemre ledobták a pólójukat pont úgy néztek ki mint az imént felsoroltam,a gusztustalan, izzadt, csoffadt testüket mutogatták egész délután, annyira felkavart a látvány hogy tegnap este nem is vacsoráztam, csak én lennék ennyire finnyás? Rajtam is van szalonna bőven a derekam körül de én legalább nem mutogatom senkinek, még itthon is egy rövidnadrág ,pólóban vagyok egész nap.2024. jún. 16. 11:05
21/27 anonim válasza:
De te egyébként mit is csodálkozol?
Férfiaknak nincs haspóló mint a nőknek. Nőknek rengeteg ruha van ami takar is valamennyit, de a többi részét kint van. Na ez ami nincs férfiaknál.
Ha egy férfi felvenne egy crop topot mindenki lebūzizná....
Ne őket hibáztasd, hanem a társadalmat.
Férfiaknak nincs olyan fajta ruha ami szellőzne, és közben takar is.
22/27 anonim válasza:
Egyet értek. Mi a francért nem lehet valamit az utcára felvenni? Aki félmeztelenül szaladgál az utcán, az mindenképp igénytelen, mindegy hogy néz ki. Ne legyünk már suttyók.
23/27 anonim válasza:
Hát akkor amikor a horváth vagy spanyol tengerparti butikokban, büfékben a nők egy része is félmeztelenül flangálnak.
24/27 anonim válasza:
Most is félmeztelenül flangálnak a fiatal lányok az utcán is.
csak a fiúk nem
25/27 A kérdező kommentje:
Azt azért megnézném,erre mifelénk egy kisvárosban egy-két kivételt nem számítva visszafogottan bőgatyákban lenge egyberuhákban járkálnak a csajok és nagyon paranoiások.
júl. 19. 17:38
26/27 anonim válasza:
Nálunk minden második lánynak kint van a hasa, vagy olyanban járnak mintha melltartó lenne
Vagy mintha fiú boxeralsó lenne rájuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!