Csak engem zavar annyira a félmeztelen elhanyagolt férfitest látványa?
Sajnos nem mindenki húszonéves, kigyúrt, kockahasú... Meg egyszer te is leszel öreg, ráncos, akár kövér. Ezzel az erővel stranda se menj, mert ott is látsz ilyeneket és akkor megint napokig nem eszel!
Ha meló közben magánterületen levetkőznek félmeztelenre, nyilván nem azért teszik, hogy másoknak mutogassák magukat. Akinek nem tetszik, nem néz oda. Én ebben nem látok kivetni valót. Utcán, boltban, egyéb közintézményben már kifogásolható lenne. De szerencsére én ott nem látok ilyet tömegesen.
"Rajtam is van szalonna bőven a derekam körül de én legalább nem mutogatom senkinek, még itthon is egy rövidnadrág, pólóban vagyok egész nap." Otthon, egész nap a szobában a monitor előtt kockulva ők is ellennének így, hidd el!
Azért nem teljesen értek egyet.
Az igaz, hogy jónéhány ember eendkívül igénytelen. Amiket leírtál sokakra jellemző.
De az, hogy egy férfi nyáron félmeztelenül tesz-vesz abban nincs semmi rossz. Ahogy írták már, nem mindenki kockahasú, de az átlag ember is miért ne vehetné le a pólóját?
Nálunk a nyaralónknál a környéken minden férfi, fiú félmeztelenül van a nagy melegben. Az izmosabb is, a véznább is, a pocakosabb is, a szőrös is stb... Így mennek a strandig is vagy sétálni, biciklizni stb...
Szóval azt mondom, hogy magával a félmeztelenséggel nincs gond, nyilván a megfelelő helyeken. Boltban, iskolában, városközpontban tényleg nem való, de otthon vagy üdülőövezetben miért ne lehetne???
"otthon vagy üdülőövezetben miért ne lehetne?"
A lányok nem csak ezeken a helyeken mutogatják a hasukat, mellüket, seggüket. lányok a legmagamutogatóbbak!
Benned van a hiba.
Megmondom miért.Azon túl hogy utcára nem helyeslem hogy félmeztelenül flangáljanak,de már az újjatlan fehér trikó is ki tud akasztani.Nem bírom ezt az olcsó gengszterimitáló xart látni senkin se.Igénytelen és a hetvenes éveket idézi mikor fehér alsógatyában trikoban ,zoknibanterpeszkedtek a fotelokban sörökkel a kezükben!!
De!!Azonkívül hogy nem tetszik,nem tudsz tenni semmit.Nomármost ha nem tudsz renni semmit,akkor szépen el kell viselned!!Ennyi!Hiába hőbörögsz,meg morogsz,a helyzet nem fog változni!!
16.
Ilyen alapon az alsógatyát is levethetnék.
17.
Kultúrországokban megszokott dolog a nudizmus.
A mai lányok már lassan azt is leveszik......
18.
Épíkezéseken, meg bútorcipelésnél? Na, ma is tanultam valamit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!