Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vinted csomag feladása?

Vinted csomag feladása?

Figyelt kérdés
Packetán kéri a vevő és már rám írt kétszer is, de én csak délután tudom feladni, mert nem olyan egyszerű elszabadulnom munkahelyenről és a feladópont is pont úgy van nyitva, ahogy dolgozom. Elvileg 5 napom van feladni, más is járt már így, hogy ennyire sürgessék? Tegnap reggel vette meg. Nem tudom mi a normális, még csak most regisztráltam.
tegnap 14:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Kifogtál egy tapló vásárlót. Igen, van 5 napod feladni. El kell fogadnia hogy nem azonnal ez az első dolgot.

Írhatsz egy kedves üzenetet hogy mikor fogod feladni de ezt sem muszáj.

Nyugi, minden rendben lesz

tegnap 14:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
van rá időd. Ha neki nem tetszik, így járt.
tegnap 15:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyanok, akik azt hiszik, hogy körülöttük forog a világ.

Ha a vásárló ennyire türelmetlen, akkor max. ő lemondja. Te viszont akkor add fel, amikor neked jó, ne engedj az ilyen taplóknak.

tegnap 15:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek el vannak kapatva az ilyen next day delivery szolgáltatások miatt.

Egyébként egy ilyenért én simán visszavonom a vásárlást az ilyen idiótáktól, mert csak lefog pontozni.

Én nem vagyok az Amazon csomagoló szerviz vagy hivatásos eladó. Nem fogok azonnal ugrani.

Viszont ha valaki ilyen tapló, azzal jogom van nem üzletelni vele. Nem hiányzik se a hiszti, se a lepontozás. A viszont látásra, egy régi szoknya vagy egy cipő nem ér ennyit, elmehet a vasporos pitcsába.

tegnap 15:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy már te kérj elnézést. Te betartottad a feltételeket, ő pattog meg követelődzik.

Mondd le, aztán majd valaki más megveszi. Nem kell benyalni neki, pláne ha bunkó.

tegnap 15:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Add fel amikor jó neked a határidőn belül, de azért nehogy lemondd a megrendelést! Amilyen nehéz eladni, örülni kell ha van vevő. Nem kell átesni a ló másik oldalára.
ma 09:54
 7/9 anonim ***** válasza:
6, Nem feltétlen, mert ha a vevő nem okézza le, nem fizet ki az oldal. És vannak ilyen senkiháziak, akik direkt úgy intézik, hogy a cuccot is megkapják, meg a pénz se menjen át.
ma 13:45
 8/9 anonim ***** válasza:

7

Ilyen nem lehetséges. 48 óra után automatikusan lezárt lesz az ügylet és az eladó megkapja a pénzt.

ma 14:39
 9/9 anonim ***** válasza:
8, Ír egy panaszlevelet, és elsírja, hogy nem kapta meg.
ma 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!