Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vinteden ha Packetával kérik...

Vinteden ha Packetával kérik a csomagot, még mindig nem opció az automatánál való feladás?

Figyelt kérdés
Kicsit ciki, hogy be kell sétálni egy üzletbe, és nem lehet automatánál feladni

dec. 30. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért ciki? Egyébként én úgy tudom nem lehet továbbra sem feladni automatánál a vintedes packeta csomagokat. De a többit (foxpost, gls, sameday) igen.
dec. 30. 18:41
 2/5 A kérdező kommentje:

Sokkal körülményesebb, kényelmetlenebb, és a nyitvatartási idők sem a legjobbak

dec. 30. 19:01
 3/5 anonim válasza:
Hát ezen kivagyok én is, 1-2 hete nem lehetett.
dec. 30. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:
#2 Ja igen, ebben igazad van. Szó szerint értettem, hogy ciki :)
dec. 31. 09:08
 5/5 anonim válasza:
54%

Sajnos nem. Én is unom már..🥺

Pár hete volt egy (hálistennek nagyon kedves, megértő) vásárlóm, aki Packetával rendelt egy vasárnapi napon. Másnap mentem feladni a városom egyetlen Packeta-pontjára, ami kiderült, hogy egész héten zárva tart……. Azt hittem, elájulok🥲🥲 következő héten, hétfőn sikerült feladnom, brutálisan szégyelltem magam, hogy szinte az utolsó percben küldtem el… na, akkor azt hittem, a vevő biztos azt gondolja, hogy mellébeszélek, lepontoz majd, de nem tette.

Tudom, átmehettem volna másik városba, de a legközelebbi is 4 településnyire van, a csomag meg kb. 1000 forint volt, annyit meg nem ért nekem.

dec. 31. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!