Pécsiek! Levélfeladáshoz hol tudok még a városban érvényes bélyeget venni? Postaládába szeretném dobni, ügyintézőhöz nem állnék sorba.
Bélyegvásárláshoz is sorba kell állnod, ha van sor.
Egyébként az értéke attól függ, hogy normál vagy elsőbbségi levélről van-e szó, s milyen súlyhatárba sorolható a leveled. Esetleg sima vagy ajánlott...
Én csak sima levelet szeretnék feladni. Se nem ajánlottan, se nem sürgősségivel, se nem tértivevényesen. Csak sima levél, 1 A4-es lappal.
De azt viszont 25-30 példányban. És lehetőleg mindet otthonról szeretném megcímezni.
Ha ez neked akkora probléma, hogy ehhez kérdést kell ide kiírnod, akkor jobb, ha hozzá sem kezdesz.
Egyébként, ha sokáig húzod, rosszabbul jársz, mert januártól drágább lesz.
#6 Fiatalon ezt nekem honnét kéne tudnom??
Csak annyit láttam, hogy a főposta előtt van egy klasszikus piros levelesláda, amilyen a kosztümös filmekben szokott lenni. Hogy mik a szabályai egy levél lebélyegzésének, azt már nem tanítják a suliban. Bocs.
Itt nincs "permanens véleményezés".
Csupán egy szimpla tény, mivel már az első válaszban megkaptad a kérdésedre a választ.
Több mint egy hete.
S a problémád még mindig nem oldódott meg.
Magától soha nem is fog.
----------------
Én olyankor megyek a postára, amikor nincs sor.
Pl. zárás előtt 5 perccel. Olyankor soha nincs sor, mindig én következem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!