Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Pécsiek! Levélfeladáshoz hol...

Pécsiek! Levélfeladáshoz hol tudok még a városban érvényes bélyeget venni? Postaládába szeretném dobni, ügyintézőhöz nem állnék sorba.

Figyelt kérdés
És milyen értékben kell vegyek, hogy érvényes legyen a levél?

dec. 18. 12:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Bélyegvásárláshoz is sorba kell állnod, ha van sor.

Egyébként az értéke attól függ, hogy normál vagy elsőbbségi levélről van-e szó, s milyen súlyhatárba sorolható a leveled. Esetleg sima vagy ajánlott...

dec. 18. 12:58
 2/13 anonim ***** válasza:
57%
Csak a postán.
dec. 18. 12:59
 3/13 anonim ***** válasza:
A Magyar Posta webáruházából rendelhetsz felbélyegzett borítékot. Ajánlotthoz is rendelhetsz.
dec. 26. 14:10
 4/13 BlackSword ***** válasza:
De az ajánlottal ugyanúgy sorba kell állni...
dec. 26. 15:23
 5/13 A kérdező kommentje:

Én csak sima levelet szeretnék feladni. Se nem ajánlottan, se nem sürgősségivel, se nem tértivevényesen. Csak sima levél, 1 A4-es lappal.

De azt viszont 25-30 példányban. És lehetőleg mindet otthonról szeretném megcímezni.

dec. 26. 20:00
 6/13 anonim ***** válasza:

Ha ez neked akkora probléma, hogy ehhez kérdést kell ide kiírnod, akkor jobb, ha hozzá sem kezdesz.

Egyébként, ha sokáig húzod, rosszabbul jársz, mert januártól drágább lesz.

dec. 26. 20:07
 7/13 A kérdező kommentje:

#6 Fiatalon ezt nekem honnét kéne tudnom??

Csak annyit láttam, hogy a főposta előtt van egy klasszikus piros levelesláda, amilyen a kosztümös filmekben szokott lenni. Hogy mik a szabályai egy levél lebélyegzésének, azt már nem tanítják a suliban. Bocs.

dec. 26. 20:11
 8/13 anonim ***** válasza:

Nagy a baj.

Tényleg.

dec. 26. 20:13
 9/13 A kérdező kommentje:
#8 Nálad is, hogy ekkora az ingerenciád a permanens véleményezésre. =/
dec. 26. 20:26
 10/13 anonim ***** válasza:

Itt nincs "permanens véleményezés".

Csupán egy szimpla tény, mivel már az első válaszban megkaptad a kérdésedre a választ.

Több mint egy hete.

S a problémád még mindig nem oldódott meg.

Magától soha nem is fog.

----------------

Én olyankor megyek a postára, amikor nincs sor.

Pl. zárás előtt 5 perccel. Olyankor soha nincs sor, mindig én következem.

dec. 26. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!