Intersparban érvényes a -20%os kupon hajszárítóra?
Figyelt kérdés
okt. 14. 11:16
1/6 anonim válasza:
Milyen kupon? Sparos? Ha rá van írva, hogy minden háztartási kisgépre, akkor igen.
De Sparban ilyesmit nem érdemes venni, mert még 20% kuponnal is drágább lesz, mint egy normális helyen.
2/6 anonim válasza:
A kuponra ráírják, mire érvényes és mire nem. Betűkkel. Magyarul.
3/6 krwkco válasza:
Ha a hajszárító nem sárga vagy piros árcédulás, akkor érvényes. Vettem már így vízforralót.
4/6 anonim válasza:
Sajnos nem.
El kell olvasni a leírást a lapon, amin a kupon van.
5/6 anonim válasza:
Teljesen kiszámíthatatlan és követhetetlen hogy pontosan mire fogadja el. Üzletenként is változó. Az apró betűs részben nagyjából le van írva minden, de a valóságban csak általában van úgy, nem mindig. Nekem már fogadta el sárga és piros árcédulásra is, de volt hogy fehérre sem. Olyan is volt, hogy elfogadta valamire az önkiszolgálónál, de rohant a kasszás sztornózni, hogy arra nem lehet beváltani. Próba-szerencse. Ha nem fogadja el, akkor legfeljebb sztornóztatod.
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos, levágtam a kuponokat mert általában konzervre használom fel és váratlanul ért a hajszárító pótlása. Gondoltam van valakinek tapasztalata, köszönöm a segítőszándékú üzeneteket, ma bemegyek az üzletbe!
okt. 15. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!