Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiak ti milyen zoknit...

Férfiak ti milyen zoknit preferáltok nyáron?

Figyelt kérdés

Normál hosszú zokni, bokazokni, titokzokni

Lányok szerintetek mi néz ki jobban egy pasin és mi egészségesebb?

Vendégségben mi nem néz ki hülyén ha lekerül a cipő? mi elfogadott a férfiak között?

tegnapelőtt 20:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
bokazoknit hordok
tegnapelőtt 20:35
 2/8 anonim ***** válasza:
67%

Semmilyet, nyáron örülök a jó időnek, zokni nélkül vagyok mindig tizenéve. Papucs, szandál alap hogy zokni nélkül, illetve vékony vászoncipőt szoktam felvenni nyáron, azt is zokni nélkül mindig.

Vendégségben, házibuliban szerintem teljesen jó így. Habár előfordul rendszeresen, hogy a házigazda papucsot akar adni, de nem szoktam elfogadni. Persze csak ápolt, tiszta lábbal, mint ahogy a zokni is legyen tiszta.

A kérdés nyárra vonatkozik, de azért hozzáteszem, hogy én az év többi részében is zokni nélkül vagyok, olyankor azért szokták kérdezni, hogy mi lett a zoknimmal, meg csodálkoznak hogy nem fázok meg így, stb.

24F

tegnapelőtt 21:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Ugyanolyat, amilyet másidőszakban is viselek, nincs ennek jelentősége.
tegnapelőtt 22:02
 4/8 anonim ***** válasza:

bokazokni. évszaktól függetlenül.

F

tegnap 00:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Hosszú zokni. Fehér.
tegnap 01:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Bokazokni. Érjen egy ujjnyival a cipő felé.
tegnap 09:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Ilyenkor a bokámig ér a zoknim. Feljebb is tudnám húzni, de nem szoktam, inkább visszagyűröm bokáig.

Nyáron rövidgatyával nekem fura ha hosszan kivillan a zoknim. Tudom hogy ma már ez kifejezetten a divat és boomerség, de én legtöbbször titokzoknit hordok. Nem másnak öltözök, hanem magamnak. És szeretem, ha nincs becsomagolva 40 fokban a bokám.

tegnap 09:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Mindig bokazokni. Titokzokninak nincs semmi értelme, a zokninélküliségnek meg pláne.
tegnap 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!