Férfiak, ti milyen stílusu/megjelenésű nőket preferáltok? Az elegáns nők bejönnek?
Elegáns, sportos és egyéb. A szexis nekem teljesen máshogy jön le. Egy szolíd ruhával jobban megfog a lány, mintha kipakolja mindenét. Nagyon sok minden bejön egy lányon. Az emo stílus is.
Egyedül az ilyen pláca cisusokat nem bírom.
Kb mint #1, de nekem nem jönnek be az emósok.
Emellett,arcokat, tekinteteket keresek. Az öltözködés a legtöbb nőnél erősen alkalomfüggő, így adott esetben az összes fenti stílus megjelenhet.
* Emok
(Nem emós, hanem emo, csoport az emok. Mint pl a rockerek se rockososk)
Köszönöm a helyreigazítàst ma is.
Ma jobb a napod, mint tegnap?
Nem köteledni akartam, csak általános információ közlés arra, hogy kicsit értelmesebben tudj legközelebb esetleg bírálni egy csoportot. Én szeretem, ha kijavítanak, annyival is jobb leszek.
Mellesleg nem lett jobb a mai napom, eléggé rossz hangulatom van mostanság.
Neked??
(Bár gondolom iróniából kérdezted, de nem leszek tajparaszt, hogy flegmán válaszoljak vagy bármi. Te is ugyan úgy embertársam vagy.)
#8:
Talán nem a huszonéves nőket kellene kergetni vén majom létedre, ugye…
Nem mellesleg senki nem ugat le. A csinos nők mindenkinek tetszenek. Én pedig úgy is öltözöm. A semmiért cirkuszolsz megint.
8-as, én elegánsan öltözöm, szóval nem igaz, hogy ilyen nincs.
Viszont ha egy férfi folyton rinyál, hogy milyen gonoszak a nők, akkor az illető nem lesz szimpatikus, és de, a férfiaknak is akarok tetszeni, viszont az ilyen hisztisek inkább csak kisfiúk, azok meg nem érdekelnek senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!