Lányok! Mi taszít titeket egy fiú megjelenésében/ öltözködésében?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy melyik dolgok elfogadottak és melyek taszítóak számotokra.
Kezdjük az öltözékkel:
A szandál-zoknin és a nem tiszta öltözéken kívül mi taszít titeket?
- rózsaszín/lila ruhák?
- nyakbaakasztható táska?
- színes/mintás zoknik?
- extra tapadós farmer?
- nagy márka feliratos póló/pulcsi?
- túl sok ékszer/kiegészítő?
- valami egyéb?
Külsőnél:
- valamelyik hajstílus? Mondjuk hosszú haj, frufru, vagy a hátul cofba kötött?
- festett haj? Akár valami extra szín
- ha valaki szedi a szemöldökét?
- ha valaki minden testrészét borotválja/gyantázza?
- borotvált láb?
- festett körmök?
- túl erős parfüm?
- stb
Az öltözékben ezek mind taszítóak, illetve ha állandóan melegítő nadrágba járkál minden eseményre, ha a nadrág szárába bele húzza a zoknit, garbó, atléta amiből kb. az egész mellbimbója kilátszik.
Külsőnél ami taszító hogyha hosszú haja van, de nem ápolja megfelelően, ha extrém színű a haja, ha valami minta bele van vágva a hajába, piercing, bugyuta tetoválás, a szemöldök szedés nem taszító csak ha már jobban formára van szedve mint egy nőnek. Ha túlságosan
Öltözködés:
-nagyon tapadós farmer az visszataszító, főleg ha lehúzza a segge alá, mert azthiszi az a menő.
-öltözzön színesen, de azért ne neon pink és hasonlók...
Haj:
-személyszerint imádom ha egy fiúnak színes a haja, főleg ha fele más (egyik oldala fekete másik pl fehér) de ez sem mindenkinek áll jól, és a legtöbb lánynak nem is tetszik egyáltalán.
-a nagyon hosszú hajú fiúk (tehát a karjáig is leér) nekem egyáltalán nem az eseteim, szóval rövid haja legyen.
-ne borotválja a lábát, azt a nők szokták
-szemöldökét szedheti, azért ne nőjjön össze nyilván.
-a festett köröm is olyan mint a színes haj, nekem bejön, és még biztos néhány lánynak, de viszont sokan férfiatlannak látják. És ez sem áll jól mindenkinek szintén. Csak ha olyan a stílusa.
Rózsaszín, lila ruhák
Nyakba akasztható táska
Színes zokni
Túl sok ékszer
Festett haj
Én a klasszikus férfi frizura híve vagyok, ami annyit tesz, hogy elől lehet párcentis, de nem érjen vállig, még ilyenek.
Szemöldök szedés, szőrtelenítés csak mértékkel, a túl vékony szemöldök ferfiakon nem tetszik.
Festett köröm
Parfüm. Legyen tiszta, használjon elég dezodort, és akkor szerintem teljesen jó. A barátomon irritálna a parfüm, az ő illatát jobban szeretem.
Ami taszít még
Zárt térben kalap (az illető osztálytársam azt hiszi, hogy divatos a parasztbácsi kalap), kapucni, napszemüveg.
Leggings, ez egyértelműen női ruha
Ujjatlan az edzőtermen kívül, ez szerintem sporthoz oké, amúgy nem tetszik
Tesitanár szerelés (tréning pulóver, mackó nadrág, ízléstelen színben, és egy kinyúlt edzőcipő
Strandpapucs
Túl rövid nadrág
Garbó (ritka, hogy valakin jól nézzen ki)
Nyilván ha valaki így öltözködik, attól még nem nézem le vagy ilyesmi, csak nem jön be
milyen az a nyakbaakaszthato taska??
amugy alapvetoen az elenk, riktito szinek nem jonnek be egy pasin. azt szeretem, ha egy ferfi egyszerubb, neutralisabb szineket hord es minimalistabb a stilusa. nekem egy sima farmer - polo/pulcsi kombo is bejon, ha jo szabasu, izleses darabokrol van szo.
a mindenfele idetlen mintakat, feliratokat, oriasi markajelzeseket szinten nem szeretem. a pasimnak van egy-ket zenes poloja, pl bowie, azok tetszenek, de az ilyen ezereves tankcsapda es hasonlo tragya rockezenekaros poloktol is rosszul vagyok. meg attol is, ha valaki melegitonacit hord utcara (otthonra oke). a koptatott farmert szonten utalom, de sokakkal ellentetben engem nem zavar a szuk nadrag, persze ha jol all az illeton.
egy pasi ne hordjon ekszert - kiveve a jeggyuru es a karora.
hajban is leginkabb az egyszeru frizurak jonnek be, ne festesse a hajat semmikepp, ne zselezze, ne legyen ilyen oldalt felnyirt idiota ecsetfrizuraja sem. valakin baromi jol all a rovidre nyirt sima par milis haj is. a szakall is bejon, ha karban van tartva es jol all az illetonek.
Egy kérdésem lenne.
Ha a szűk nadrág női viselet, akkor a bővebb szárú ezek szerint férfi nadrágok mit keresnek mostanában a lányokon?
A leggings is női ruha darab ahogy a 4-es írta, akkor eleve egy nő nadrágot sem vehetne fel mert az meg férfi ruhadarab.
Vagy férfi kényelmesen ne öltözködjön sporthoz?
De nő kényelmi szempontok figyelembe vételével vehet fel nadrágot?
Fura észjárású kislányok vannak a mai világban, jó hogy nekem nem ezek közül kell most választanom…
Skinny farmer, banán smile szív pillangó stb hivalkodó óvodás zokni, gucci, supreme és minden hypebeast márkás cucc, cica gatya, pajesz, munkásbajusz. Öltözködés ügyileg sokkal jobb a semmilyen hétköznapi fekete póló+ farmer, mint az akármilyen millió ft-os márkás overál izék. Nekem a tréning alsó mindenhová típusú fiúkkal sincs bajom.
Hajból az az 1-2 cm tüsi nekem nagyon nem jön be, vagy legyen akkor kopasz vagy növessze meg, ha a kopaszt választja ne legyen lusta rendszeresen lenyírni mert az nagyon hanyag hatást kelt. De az összes hosszabb fazon pl a hátul bogyóba felgumizott nekem baromira bejön.
A parfüm szintén off nálam, minimális dezodor okés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!