Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Ebben az időszakb...

Lányok, nők! Ebben az időszakban ti is ritkábban borotváljátok a lábatokat?

Figyelt kérdés
Barátnőmnél most vettem észre, hogy kifejezetten ritkán borotválja le hosszú nadrág alá, rendesen látszanak a szőrszálak. Engem egyáltalán nem zavar, megértem, hogy nem akar vesződni vele.
ma 08:23
A kérdező szavazást indított:
Nem, ugyanúgy borotválom, mint nyáron
Kicsit ritkábban, mint nyáron, de sosem lesz szőrös
Ritkábban, randi előtt borotválom le
Ilyenkor szőrös a lábam
14 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor is szőrös a lábam, inkább azt mondanám.
ma 09:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Nyáron is úgy hagyod?
ma 10:07
 3/4 Metionin ***** válasza:
Alapból nem kell gyakran borotválnom, mert foltokban nő rajta némi átlátszó kis szőr. Azt viszont ugyanúgy szedem le, mint nyáron, mert balettozok és edzésen átbújik a harisnyán és hülyén néz ki.
ma 12:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem szedem le, részben mert nem látszik, és nagyobb részben mert amikor megy a fűtés iszonytosan kiszárad a bőröm, és nem hiányzik az a plusz irritáció.
ma 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!