Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Mi taszít titeket egy...

Lányok! Mi taszít titeket egy fiú megjelenésében/ öltözködésében?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy melyik dolgok elfogadottak és melyek taszítóak számotokra.

Kezdjük az öltözékkel:

A szandál-zoknin és a nem tiszta öltözéken kívül mi taszít titeket?

- rózsaszín/lila ruhák?

- nyakbaakasztható táska?

- színes/mintás zoknik?

- extra tapadós farmer?

- nagy márka feliratos póló/pulcsi?

- túl sok ékszer/kiegészítő?

- valami egyéb?

Külsőnél:

- valamelyik hajstílus? Mondjuk hosszú haj, frufru, vagy a hátul cofba kötött?

- festett haj? Akár valami extra szín

- ha valaki szedi a szemöldökét?

- ha valaki minden testrészét borotválja/gyantázza?

- borotvált láb?

- festett körmök?

- túl erős parfüm?

- stb

2021. dec. 19. 10:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

#10es

Szóval egy fiúnak egy rgyszerű farmerben és egy fekete farmerban kéne léteznie? 🤣

A lány az nyugodtan adjon magára, de a fií legyen egy ivénytelen tróger.

Köszi a választ.

2022. jan. 21. 21:08
 12/13 A kérdező kommentje:
*egyszerű farmerban és fekete pólóban
2022. jan. 21. 21:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát a tróger feelinget pont a hivalkodó "naggyonadokmagamra" divat majom srácok adják.

Nem mondtam miben kell létezniük, a kérdésed az volt mi taszít minket nőket és mi tetszik. Én leírtam, de neked ez nem jó. Akkor minek teszel fel kérdést?

De értelmezni se sikerült a mondatokat látom, úgy értettem hogy a szerényebb, nem a ruhájuk által kaparva bizonyítani akaró srácok jobban bejönnek. Nem azt mondtam hogy egy fekete pólóban és farmerben kell léteznie -, -

2022. jan. 21. 22:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!