Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Baj hogyha az öltözködési...

Baj hogyha az öltözködési stílusom cigány lányos?

Figyelt kérdés

A cigány lányos jelzőt pozitívan értem.

Valljuk be általában a magyar lányoknak elég basic, ugyan olyan stílusuk van többnyire.

És ugyan úgy a magyar fiúknál is ezt látom. Ez a tipik fuck boy kinézet az ami nagyon megy.

De valamiért nem tudok be állni a sorba és hasonlóan öltözök mint egy cigány lány.

De nem ez a putris cigányok hanem ezek az elegánsak.

Valamiért úgy érzem hogy a családom ki néz ez miatt mert nem magyarosan nézek ki de ez van. És ez által sok cigány szeretne velem ismerkedni.

Csatolok pár szettet hogy lássátok a stílusom :

[link]

[link]

[link]

2024. jan. 7. 22:07
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
24%

Szomoru, hogy a szoknyarol mar mindenkinek az jut eszebe h ciganyos. Nem azert mert barmi baj van a ciganyokkal, hanem mert ennyire egyertelmu mindenki szamara hogy a magyar nokbol egyre jobban tunik el a noiesseg. Otthon is "hordjak a nadragot" meg az utcan is, XXL es melegitovel 😂🤷🏼‍♀️

En sem szeretek nadragban jarni, pedig magyar no vagyok, mondjuk sokszor megkapom h biztos cigany vagyok meg a ferjem is az volt de nem igazan zavar en ugy vagyok vele vessenek a magyarok magukra hogy ennyire egyhanguak lettek vagy nem is tudom hogy mondjam, lassan olyanok kinezetre is meh viselkedesre is mint a csigak, himnosek 🤐

2024. jan. 16. 20:24
 22/31 anonim ***** válasza:
11%
Meg*
2024. jan. 16. 20:24
 23/31 Noren1989 ***** válasza:
40%

#21-22.

A fenti cuccokban nem a szoknya a probléma.

A műmàjer kamu dolgok,aranykinézetű bizsuk azok. Ehhez tàrsítva a fenti színeket, ruhàkat kapod meg a magukat újgazdagnak beàllító dzsippókat.

2024. jan. 16. 20:26
 24/31 anonim ***** válasza:
25%
21,mert most a plázacicás,mindenben feszüléses a trendi.Majd ez is elmúlik.
2024. jan. 16. 20:28
 25/31 A kérdező kommentje:
#21 igazad van
2024. jan. 16. 20:50
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
24# mikor már évek óta az oversize a trendi, hogyne 😂
2024. jan. 17. 09:56
 27/31 anonim ***** válasza:
37%
23 es az neked miert faj? Oke, neked nem tetszik, de ki lennel te hogy igazodni kene az izlesedhez? Neked nem kotelezo felvenni. De nevetseges hogy ennyiert lenezitek a cigany noket, az meg csak hab a tortan hogy ti sokszor ugy oltoztok mint egy hajlektalan.
2024. jan. 17. 13:11
 28/31 anonim válasza:
6%

te hülye vagy teljesen.

Nincs olyan, hogy cigány lány stílus csak a gábor cigányos undormány.

A cigányok is kopizzák ezt az olaszoktól meg ami épp divatban van.

Ők nem egy kultúrnép amik stílusokat gyártanak xd

jaj de hülye vagy istenem. Igen majd Taiwanba cigány stílusra gyártják a ruhákat xd

2024. jan. 26. 12:41
 29/31 anonim ***** válasza:
37%
ezek a ruhák egyáltalán nem cigányosak. nekem ezekről a ruhákról egy kifinomult, elegáns, nagyvilági hölgy képe ugrik be. az igaz, hogy a pénzesebb cigányok is így szeretnek vagy legalábbis így próbálnak öltözködni.
2024. febr. 18. 18:27
 30/31 anonim ***** válasza:
37%
28: a gaborcigany nok mellett elbujhatnak a magyarok szerintem, az osszes oversize ferficuccukkal egyutt. Mikor fogtok ti ugy fozni, takaritani, ugy osszetartani a csaladotokat mint egy gaborcigany no? Szerintem soha szoval szallj le a magas lorol
2024. febr. 23. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!