Baj hogyha az öltözködési stílusom cigány lányos?
A cigány lányos jelzőt pozitívan értem.
Valljuk be általában a magyar lányoknak elég basic, ugyan olyan stílusuk van többnyire.
És ugyan úgy a magyar fiúknál is ezt látom. Ez a tipik fuck boy kinézet az ami nagyon megy.
De valamiért nem tudok be állni a sorba és hasonlóan öltözök mint egy cigány lány.
De nem ez a putris cigányok hanem ezek az elegánsak.
Valamiért úgy érzem hogy a családom ki néz ez miatt mert nem magyarosan nézek ki de ez van. És ez által sok cigány szeretne velem ismerkedni.
Csatolok pár szettet hogy lássátok a stílusom :
Szomoru, hogy a szoknyarol mar mindenkinek az jut eszebe h ciganyos. Nem azert mert barmi baj van a ciganyokkal, hanem mert ennyire egyertelmu mindenki szamara hogy a magyar nokbol egyre jobban tunik el a noiesseg. Otthon is "hordjak a nadragot" meg az utcan is, XXL es melegitovel 😂🤷🏼♀️
En sem szeretek nadragban jarni, pedig magyar no vagyok, mondjuk sokszor megkapom h biztos cigany vagyok meg a ferjem is az volt de nem igazan zavar en ugy vagyok vele vessenek a magyarok magukra hogy ennyire egyhanguak lettek vagy nem is tudom hogy mondjam, lassan olyanok kinezetre is meh viselkedesre is mint a csigak, himnosek 🤐
#21-22.
A fenti cuccokban nem a szoknya a probléma.
A műmàjer kamu dolgok,aranykinézetű bizsuk azok. Ehhez tàrsítva a fenti színeket, ruhàkat kapod meg a magukat újgazdagnak beàllító dzsippókat.
te hülye vagy teljesen.
Nincs olyan, hogy cigány lány stílus csak a gábor cigányos undormány.
A cigányok is kopizzák ezt az olaszoktól meg ami épp divatban van.
Ők nem egy kultúrnép amik stílusokat gyártanak xd
jaj de hülye vagy istenem. Igen majd Taiwanba cigány stílusra gyártják a ruhákat xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!