Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha milliomosok lennétek akkor...

Ha milliomosok lennétek akkor változna az öltözködési stílusotok?Milyen ruhákat és kiegészítőket viselnétek?

Figyelt kérdés
2023. júl. 2. 11:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Nem
2023. júl. 2. 11:25
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. júl. 2. 11:30
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Megvennék olyan ruhákat is amiket most nem nagyon engedhetek meg magamnak. Meg talán több kiegészítőm lenne.
2023. júl. 2. 11:38
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A stílusom nem változna.Több ruhám,cipőm lenne,a nagy része kézzel készített,rám varrt.Több bizsum,és gyémánt ékszerem lenne.
2023. júl. 2. 11:41
 5/13 anonim ***** válasza:
43%
Mármint ha fideszes lennék? Kicsit fantasy ilyet kérdezni amikor az államcsőd szélén állunk a fidesz miatt, és a lakosság 80%-a szegénységben él. Na de megpróbálom elképzelni (nem könnyű) hogy a fidesz nem tette tönkre az országot és van pénzem: Nem, nem változtatnék semmit, mert nem a ruha teszi az embert. Akik méregdrága ruhákat vesznek, csak kifelé akarják mutatni hogy milyen "menők". Ez nagyon gáz szerintem.
2023. júl. 2. 15:18
 6/13 hosszúhajú ***** válasza:
100%
alapjaiban nem. a drága ruhák nem vonzzanak, talán annyiban igen, hogy vannak olyan holmijaim amiket kevesebbszer veszek fel, kímélem, mert nem akarom őket agyonhasználni. de ha több pénzem lenne, bátran agyonhasználhatnám, mert rögtön tudok helyette újat venni ha pl bolyhosodik vagy már nem bírja tovább az anyag, vagy a gumija. de szeretem a ruháimat :)
2023. júl. 2. 18:09
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A stílusom nem változna, de beruháznék néhány minőségibb, ezáltal ugye drágább alapdarabra.
2023. júl. 7. 07:42
 8/13 De La Cruse ***** válasza:
68%

Más réteg más stílus.Egy Jaguár XK-hoz nyilván nem vesz fel kockás bermudát az ember fingszitával hanem könnyű inget, laza sportöltönyt. Az étkezési szokások is megváltoznának.

A legtöbb gazdagnak saját tenyészete van csirkéből, libából és tényleg tiszta búzából őröltet.

Hiszti ide-hiszti oda a csótány és tücsökliszt már bele van keverve abba amit kész tésztaként kapsz a boltban. És akkor mondjam a húst?Saját pálinkával kínálja mindenki a vendégeit vagy sajátot főzetnek olyan gyümölcsből amit nem permeteztek olyan hússal amit nem szteroidoztak.....stb.

Vannak körök ahol azt aki vagy csont nélkül elfogadják ha a neveden szólít az autód és Vuton Lajos emblémája villog a táskádról.

De van ahol ez nem számít.

Melyik körben érzed jól magad.Egy társaság nyitottabb és befogadóbb ha elegáns vagy és udvarias. Nem érdemes a szakadt atlétát megtartani a kopott naci mellé. De ezek csak külsőségek. Az intelligencia, a jövedelem az ingóságok és az ingatlanok mind számítanak és nézik. Ma már könnyebben mint korábban. Lecsekkolnak úgy is.Találsz hasonló sorsú embert mint te vagy a gazdagok között de az a legjobb, ha te válogatod magad mellé a barátokat.Erre jó példa volt Paris Hiltonnal az egyik olyan valóságsó ahol élvezettel kicsinált pár olyan por csajt és srácot akik elhitték, hogy örök barit keres a kislány.

Kegyetlen tréfákat csináltak egymással.

Van ahol a sóhajtás is milliókba kerül. Van ahol csak százezrekbe.

2023. júl. 9. 17:13
 9/13 anonim ***** válasza:
47%
Bermuda és lyukas póló. Én milliomos vagyok, de semmit nem ér a pénzem. Állandóan dolgozni járok, otthon a takarítás elmarad, a kert benőve, barátnőm 10 éve volt kb. Nem tudok kertészt, takarítót hívni, mert itthon kéne lennem munkaidőben, hogy beengedjem, megfogjam a kutyát. Ha itthon lennék délelőtt, megcsinálnám én a munkát, akkor minek a pénz. Mintha pisilni kéne és csomót kötnének a dákómra. Ott a sok pénz a bankban, nem tudom elkölteni, nyomorban élek. Annyi nincs, hogy ott merjem hagyni a munkát, mert kb 15 évig élnék a pénzből, és utána? A duplájával már bátrabb lennék.
2023. júl. 10. 00:30
 10/13 anonim ***** válasza:
Megvennék olyasmit is, amit most inkább passzolok az ár miatt, de a stílusom nem változna, nem az anyagiaktól függ a dolog(?)
2023. júl. 17. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!