Baj hogyha az öltözködési stílusom cigány lányos?
A cigány lányos jelzőt pozitívan értem.
Valljuk be általában a magyar lányoknak elég basic, ugyan olyan stílusuk van többnyire.
És ugyan úgy a magyar fiúknál is ezt látom. Ez a tipik fuck boy kinézet az ami nagyon megy.
De valamiért nem tudok be állni a sorba és hasonlóan öltözök mint egy cigány lány.
De nem ez a putris cigányok hanem ezek az elegánsak.
Valamiért úgy érzem hogy a családom ki néz ez miatt mert nem magyarosan nézek ki de ez van. És ez által sok cigány szeretne velem ismerkedni.
Csatolok pár szettet hogy lássátok a stílusom :
"Valljuk be általában a magyar lányoknak elég basic, ugyan olyan stílusuk van többnyire."
Ahogy a cigány lányok is a saját "stílusukkal".
Nyilván a cigány pasiknál népszerű leszel.
Magyar létedre elég gáz egyébként, hogy cigányosan öltözködsz. De hát mondjuk engem hidegen hagy, a te életed, te dolgod.
Nincs olyan hogy egy fajta féle ruhát visel valaki, max a környezeted olyan, ahol egy trendet követnek. Bár belőled kiindulva nem egy trendet követnek szerintem.
Tény, ilyen ruhát nem vennék fel. Nem azért mert cigányos, hanem eleve szoknyát se szeretek hordani. De ez attól még nem cigányokra jellemző, magyar is jár így.
Szerintem a cigány leányzóknak az ilyen stúlus kifejezetten jól áll, illik szinte minden porcikájukhoz de nem lehet azt mondani rájuk hogy az ő stílusuk nem basic mert szinte mindegyik hasonlókban járkál.
Amugy igen magyarokon is látni néha hasonlót de nekik nem olyan előnyös, nem ragyognak benne.
De ha sötétebb a bőröd szerintem akkor is rendben vagy.
Én pl sosem vennék fel ilyen ruhát magyarként nem szivesen néznénk ki cigánynak, van még ezer féle stilus vagy trend amit lehet követni de ez a te döntésed mit akarsz hordani, te kell jól érezd magad.
Ezek nem cigányos ruhák,csak nálunk a hagyomány követő cigányok hordanak ilyeneket,és modernebb stílusúakat is.Azért a fiatalabbak nem vesznek fel ilyen csúnyát.
Pár hónapja volt egy hasonló kérdés,abban is ilyen ruhák voltak linkelgetve.Nem vagy te lány,csak erre esik jól húzgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!