Olcsón szeretnék jó minőségű ruhákat venni. Nem találtam még olyan oldalt ahol kifejezetten erre mennek rá. Ajánlanátok párat? Ti honnan szoktatok öltözködni? Nem érdekelnek a nagy márkák. Viszont szeretném megtalálni a stílusom.
Figyelt kérdés
Előre is köszi!2023. júl. 24. 16:26
2/8 anonim válasza:
Talán a Shein jó lehet, elméletileg a minőség jó, és szerintem olcsó is. A minőségről nem sokat tudok mondani, mivel a testvérem vásárol onnan ruhákat, de amiket ő rendelt azok minőségiek voltak /néhány kivétellel/. Illetve még talán a ruhavadasz.hu, bár onnan is inkább a testvérem vásárolt, nekem csak egy pólóm van onnan, de az jó minőségű. Illetve AboutYou-n is lehet találni olcsó ruhákat, de ez attól is függ, hogy mi számít neked olcsónak. Igazából Shein, ruhavadász ami nagyon olcsó, AboutYou meg inkább drágább, de akcióikor lehet ott is találni olcsón.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2023. júl. 24. 16:39
5/8 anonim válasza:
H&m..leárazáskor 3 ezer ft környékén is szuper cuccok vannak.
6/8 anonim válasza:
A sheint ajanlom en is. De a minoseg eleg vegyes, erdemes atnezni a kommenteket
7/8 anonim válasza:
a shein ruhak minosege nagyon rossz, tapasztalatbol mondom. H&M-et ajalnom. Btw 2023 -ban ki keresi meg a stilusat lol
8/8 anonim válasza:
Ha nem zavar hogy nagyrészt használt ruha, Vinted. Lehet márkák illetve kulcsszavak alapján keresni, néha egész olcsón is találni ott márkás/jól megőrzött ruhákat. Meg amúgy facebookon is vannak csoportok ahol a nem használt ruhákat adják el az emberek, a nagyobb márkának szokott is saját csoportjuk lenni néha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!