Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért mondja az idősebb...

Miért mondja az idősebb generáció(akik a 80-as években voltak tinik, huszonévesek) azt, hogy milyen elcseszett öltözködési stílusok vannak most?

Figyelt kérdés
Mindig panaszkodnak, hogy felborult a világ, a fiúk lányos ruhákban járkálnak, a lányok fiús ruhában. Ha megnézzük a 80-as éveket, az a hosszú haj, mint a nőknek, lakkozva stb., Feszülős bőrgatya, teljesen kivágott trikó. Szerintem sokkal gázabb öltözködés volt akkor, mint most. A mai világban inkább a a szélsőséges stílusú emberek öltöznek csak furán, már a feszülős farmer sem annyira divat a mai világban, mint mondjuk 10 éve. Ti mit gondoltok erről?
2023. okt. 15. 17:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Minden öltözködési stíluson röhögünk és szörnyülködünk 10 évvel később. A különbség, hogy a mostaniakon nem csak majd 10 év múlva, hanem már most is.
2023. okt. 15. 18:19
 2/3 anonim ***** válasza:
12%

Én is az a korosztály vagyok amit említettél, és azt kell hogy mondjam, mivel férfi vagyok, így nekem a nők öltözködése az 50-es, 60-as évekbeli jött be, akkor még messziről lehetett látni, hogy nőről van szó.

Ha ma kéne udvarolnom, biztos nem a tizen, húszon éves korosztály közül választanék, mert ahogy ezek öltöznek ezekbe a férfi gatyákba, meg amilyen bakancsok vannak rajtuk...

Valami undorító.

F.44

2023. okt. 16. 15:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 70-es évek közepétől, 90-es évek közepéig tartó stílus jött be a legjobban. 50-es évekbelire nem emlékszem, csak filmekről, különösebben nem tetszik. 70F
2023. okt. 23. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!