Baj hogyha az öltözködési stílusom cigány lányos?
A cigány lányos jelzőt pozitívan értem.
Valljuk be általában a magyar lányoknak elég basic, ugyan olyan stílusuk van többnyire.
És ugyan úgy a magyar fiúknál is ezt látom. Ez a tipik fuck boy kinézet az ami nagyon megy.
De valamiért nem tudok be állni a sorba és hasonlóan öltözök mint egy cigány lány.
De nem ez a putris cigányok hanem ezek az elegánsak.
Valamiért úgy érzem hogy a családom ki néz ez miatt mert nem magyarosan nézek ki de ez van. És ez által sok cigány szeretne velem ismerkedni.
Csatolok pár szettet hogy lássátok a stílusom :
Kérdező!
Mutatsz akár privátban is fotókat a stílusodról?
Nyugi nem ismerkedni akarok, csak lehet én is ilyen vagyok. 😂😂😂
(takard ki az arcod vagy vágd le a fotóról)
Kerdezo,neked kifejezetten kifinomult noies ifenyes stilusod van. Szerintem nagyon izleses. Nem tartom ciganyosnak. Igy kell kineznie egy igenyes nonek.
Szerencsere az igenytelen ferfiak elkerulnek.
A ciganyos izlestelen ruhazat lenne: 2 mas mintsju ruhadarab,tobb szin,tobbfele allatminta,nagy szinkontrasztok,karika fulbevalo,sok kiegeszito,tul csicsas korom,neon szinrk. Szerencsere mar megtanultak izlesesen oltozkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!