Miért gáz manapság ilyen és ehhez hasonló fehér fecskéket hordani? (Többi lennt)
Főleg fiatalok körében népszerűtlenek a fecskék, de leginkább a fehér fecskék, sok platformon/fórumon szidják, hogy milyen csúnya/öreges/gyerekes, minden, de Amerikában is pláne, még filmekben/mesékben is, meg ilyet csak lúzerek hordanak stb stb...de nem értem, vajon miért örvend közutálatnak? Én fiatalként is ilyeneket hordok, ezekről lenne szó:
60.
Nem attól függ, hogy van e farkad vagy nincs.
Egy bugyi farokkal vagy anélkül is kényelmes, de egy száras “rövidnadrág” egy hosszú, vagy ne adj isten szintén rövidnadrág alá… elég borzasztó érzés.
Ha nem próbáltad, akkor hidd el nekem, és csak akkor ítélkezz, ha van tapasztalatod.
Ne a látvány alapján alkoss véleményt mert eléggé gyermeteg hozzáállás.
A többség csupán a megfelelési kényszer miatt hordja, erre esetleg nem gondoltál?
Én magamnak öltözök, mivel leszharom mások véleményét, így kényelmesen vagyok egész nap.
Egyáltalán nem gáz, sőt nagyon is szexi engem például nagyon is felizgat, ha egy pasin ilyen van én is ilyet hordok
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!