Miért gáz manapság ilyen és ehhez hasonló fehér fecskéket hordani? (Többi lennt)
Főleg fiatalok körében népszerűtlenek a fecskék, de leginkább a fehér fecskék, sok platformon/fórumon szidják, hogy milyen csúnya/öreges/gyerekes, minden, de Amerikában is pláne, még filmekben/mesékben is, meg ilyet csak lúzerek hordanak stb stb...de nem értem, vajon miért örvend közutálatnak? Én fiatalként is ilyeneket hordok, ezekről lenne szó:
5.
Hordtál már rövidnadrágot hosszú alatt?
7.
Lehet azért hordja mert van esze?
Ki vesz rövidnadrágot rövid vagy hosszúnadrág alá?
Csak az eszetlenek.
19, Nő vagyok és kifejezetten ízléstelennek, közönségesnek találom amikor a strandon vadidegen (többnyire kicsit sem esztétikus, sörhasú) pacákoknak kidomborodik a cerka a fecskében.
Egyszer egy barátnőmnél aludtam tiniként. Az apja kicsit kapatosan elaludt a kanapén fecskében. Hát nem csak domborodott, de egy kis ez meg egy kis az ki is bugyogott oldalt. Rémálmaimban azóta is kísért.
#29 bár itt többnyire alsónadrágról volt szó, amit mások ritkán látnak úgyis, fürdőnadrágból is fecském van, sokkal jobb és kényelmesebb, mint az a "sátor"(vagy nem tudom mi tetszik neked), plusz sokkal könnyebben szárad. Most hogy látszik alatt a "szerszám"..istenem. Az nem zavar ha nők tangában vannak a strandon? Idegen nők? Meg ha hosszú nadrágban strandol egy idegen férfi sörhassal, attól még hosszúban is sörhasa lesz, feltételezem nem pólóban fog strandolni.
+ a nagyon mini fecskéket én se szeretem, meg ha 2 számmal kisebb az se jó. De főleg a magasított derekú fecske is ami a képen van, azzal pl nincs gond szerintem, betakarja amit be kell, az egész csípőt, feneket, pont jó. De nem is takar túlságosan sokat, feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!