Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért gáz manapság ilyen és...

Miért gáz manapság ilyen és ehhez hasonló fehér fecskéket hordani? (Többi lennt)

Figyelt kérdés

Főleg fiatalok körében népszerűtlenek a fecskék, de leginkább a fehér fecskék, sok platformon/fórumon szidják, hogy milyen csúnya/öreges/gyerekes, minden, de Amerikában is pláne, még filmekben/mesékben is, meg ilyet csak lúzerek hordanak stb stb...de nem értem, vajon miért örvend közutálatnak? Én fiatalként is ilyeneket hordok, ezekről lenne szó:

[link]

2023. nov. 5. 18:44
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
38%
A 19-esnek fogalma sincs, mit szeretnek a lányok, de EZT biztos nem. Akinek meg "cerkája" van, az vagy óvodás, vagy nincs tisztában egy ceruza méreteivel
2023. nov. 6. 14:32
 22/63 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, igaz nem fehéret, de szürket, feketét én is hordok 30 évesen.
2023. nov. 8. 14:43
 23/63 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak divat kérdése. Szerintem szexi, nő vagyok. Jól kiemeli a férfi alkatot. Amúgy nekem mindegy, milyen alsót visel a férfi, nem az alsónadrág fazonja érdekel, hanem ami benne van.
2023. nov. 8. 20:41
 24/63 A kérdező kommentje:
#22 de mi baj a fehérrel?
2023. nov. 8. 20:50
 25/63 anonim ***** válasza:
94%
Számomra semmi, egyszerűen nekem csak az kimaradt eddig. :)
2023. nov. 8. 20:53
 26/63 A kérdező kommentje:
Ja. Azt hittem szándékosan kerülöd.
2023. nov. 8. 22:50
 27/63 anonim ***** válasza:
100%

5.

Hordtál már rövidnadrágot hosszú alatt?

2023. nov. 12. 20:29
 28/63 anonim ***** válasza:
100%

7.

Lehet azért hordja mert van esze?

Ki vesz rövidnadrágot rövid vagy hosszúnadrág alá?

Csak az eszetlenek.

2023. nov. 12. 20:32
 29/63 anonim ***** válasza:
10%

19, Nő vagyok és kifejezetten ízléstelennek, közönségesnek találom amikor a strandon vadidegen (többnyire kicsit sem esztétikus, sörhasú) pacákoknak kidomborodik a cerka a fecskében.

Egyszer egy barátnőmnél aludtam tiniként. Az apja kicsit kapatosan elaludt a kanapén fecskében. Hát nem csak domborodott, de egy kis ez meg egy kis az ki is bugyogott oldalt. Rémálmaimban azóta is kísért.

2023. nov. 27. 12:34
 30/63 A kérdező kommentje:

#29 bár itt többnyire alsónadrágról volt szó, amit mások ritkán látnak úgyis, fürdőnadrágból is fecském van, sokkal jobb és kényelmesebb, mint az a "sátor"(vagy nem tudom mi tetszik neked), plusz sokkal könnyebben szárad. Most hogy látszik alatt a "szerszám"..istenem. Az nem zavar ha nők tangában vannak a strandon? Idegen nők? Meg ha hosszú nadrágban strandol egy idegen férfi sörhassal, attól még hosszúban is sörhasa lesz, feltételezem nem pólóban fog strandolni.

+ a nagyon mini fecskéket én se szeretem, meg ha 2 számmal kisebb az se jó. De főleg a magasított derekú fecske is ami a képen van, azzal pl nincs gond szerintem, betakarja amit be kell, az egész csípőt, feneket, pont jó. De nem is takar túlságosan sokat, feleslegesen.

2023. nov. 27. 15:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!