Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hasonló méretű nők hol vesznek...

Hasonló méretű nők hol vesznek ruhát?

Figyelt kérdés
154cm vagyok és 45-46kg. Vékony combokkal és lapos hassal. Nadrágot nehezen kapok magamra. Gyerek részlegen szoktam találni kínaiba bélelt nadrágot, felnőtt részen meg néha találok kisméretű farmert. Felsőket new yorkerbe veszek XS vagy S es méretűt.
2023. okt. 31. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kínaiban nálunk van S-es, XS-es ruha. Vettem már Mystic Day márkájú ruhákat is, de van felsőm My77 márkából is. Én nem gyerek részlegen vásárolok.
2023. okt. 31. 17:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az én lányom 163cm magas, 46kg.

Nagyon sok helyen kapni 32,34, xs, xxs méretű női ruhákat.

H&M, reserved, sinsay, cropp, house.

Falun lakunk, így általában rendelni szokta.

2023. okt. 31. 19:11
 3/4 Metionin ***** válasza:
100%
165 cm körüli és 45-47 kg körül szoktam lenni. Az utóbbi 5-6 évben már simán kapok magamra ruhát, az xs és xxs mindig jó rám a fast fashionból vagy 32-es a turiból. Sheinről is a legtöbb xs-es cucc mintha rám szabták volna. Korábban a nadrágokkal voltam bajban, derékban mind nagy volt de pl. a Cropp 32 és 34 méret az pont jó. Ha a combod, vádlid is vékony, akkor még a tally de nekem onnan hamar szétment a gatya, a croppos sokkal tartósabb.
2023. nov. 1. 20:05
 4/4 anonim ***** válasza:
150/45. Én oda meg vissza vagyok a h&m gyerekosztály nadrágjaitól. 154es méretet szoktam venni és mindig tökéletes. Sheinről rendeltem még mert vannak Petite ruhák, hát, elég fura volt a szabásuk és a farmer kifejezetten rossz minőségű. Pólóból Pull&Bear xs a legtökéletesebb, úgy érzem azok úgy pont arányosan kicsik, ja meg a Stradivariusban is. De ez anni gondot soha nem okozott, pólót a legkönnyebb találni.
2023. nov. 2. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!