Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért gáz manapság ilyen és...

Miért gáz manapság ilyen és ehhez hasonló fehér fecskéket hordani? (Többi lennt)

Figyelt kérdés

Főleg fiatalok körében népszerűtlenek a fecskék, de leginkább a fehér fecskék, sok platformon/fórumon szidják, hogy milyen csúnya/öreges/gyerekes, minden, de Amerikában is pláne, még filmekben/mesékben is, meg ilyet csak lúzerek hordanak stb stb...de nem értem, vajon miért örvend közutálatnak? Én fiatalként is ilyeneket hordok, ezekről lenne szó:

[link]

2023. nov. 5. 18:44
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:

#40 azt is fogom tenni 😁

Csak nem értettem mi a gond vele

2023. dec. 6. 15:05
 42/63 anonim ***** válasza:

39.

Majd akkor ítélkezzél ha kipróbáltad a hosszú nadrág alatt a rövidet!

2023. dec. 10. 14:59
 43/63 ZsocaLatex&PVC ***** válasza:
100%
Szerintem van ilyen fazonban ami igazán sexy,de feszülnie is kell persze,aki meg a látottak alapján ítél az buta!
2023. dec. 11. 18:51
 44/63 anonim ***** válasza:
91%
Akkor mi alapján ítéljen az ember ha nem a látottak alapján? Főleg esztétikai kérdésekben?
2023. dec. 11. 20:01
 45/63 anonim ***** válasza:

44.

Próba! Esetleg.

Ha az ítélkező kipróbálta azt a bizonyos ruhadarabot, és tegyük fel neki kényelmes, majd akkor próbálja rá erőszakolni másra is.

2023. dec. 11. 20:37
 46/63 A kérdező kommentje:
#44 Na ja. A lehető legkényelmetlenebbek ezek a lenge boxerek egyébként az összes közül.
2023. dec. 11. 22:40
 47/63 anonim ***** válasza:

44.

Nagy a csend…

Sejtettem.

2023. dec. 12. 16:58
 48/63 anonim ***** válasza:

Most erre mot lehet írni? Nő vagyok, nyilván nem hordok boxert, így nem is tudom elképzelni mi lehet kényelmetlen egy kvázi rövidnadrágban.

A két bátyám szerint nem kényelmetlen. A férjem szerint nem kényelmetlen. Az összes korábbi pasim közül egy hordott fecskét (kiábrándító látvány volt) a többi szerint nem kényelmetlen a boxer.

Most ehhez mit tegyek hozzá?

2023. dec. 22. 13:43
 49/63 A kérdező kommentje:

Vannak női boxer termékek több fazonban. Kipróbálhatod.

Nem tudom melyikre gondolsz, a bő boxeres rövidnadrág nagyon kényelmetlen. A feszesebb rövodebb szárú boxer még talán elmegy ha arra gondoltál.

2023. dec. 22. 20:25
 50/63 anonim ***** válasza:

48.

Addig ne ítélkezz, míg te sem próbáltál!

Én próbáltam télen jégert is meg harisnyát is, az utóbbi jött be, ezért ítélem el a jégert, van akinek bejön.

De te próba nélkül ítéled el azokat, akiknek a rövidnadrág nem kényelmes hosszú alatt.

2023. dec. 24. 09:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!