Miért gáz manapság ilyen és ehhez hasonló fehér fecskéket hordani? (Többi lennt)
Főleg fiatalok körében népszerűtlenek a fecskék, de leginkább a fehér fecskék, sok platformon/fórumon szidják, hogy milyen csúnya/öreges/gyerekes, minden, de Amerikában is pláne, még filmekben/mesékben is, meg ilyet csak lúzerek hordanak stb stb...de nem értem, vajon miért örvend közutálatnak? Én fiatalként is ilyeneket hordok, ezekről lenne szó:
Férjem véleménye ugyanez, ő kb 20 éve hordja. Az ő véleménye releváns?
Öcsémé releváns? Nem is ismerek férfit a korosztályomból (36 vagyok) aki még fecskét hordana. Apám korosztálya hordja, de ő például soha nem próbálta a boxert, így az ő véleménye sem releváns nyilván.
Egyébként férjemnek főleg bővebb szárú van (sosem zavarta még szűkebb fazonú farmerban sem), de van pár feszesebb is. Na az például kimondottan szexi darab. Egyébként korántsem rövidnadrág, hiszen teljesen más anyag. De amúgy mindenki hordjon amit akar.
Az én párom "rövidnadrágot" te meg bugyit.
20 éve hordja? Előtte fecskét hordott?
Én ismerek, bár az nem tudom mennyire számít (20-23 éves korosztály).
A bővebb szárú szerintem nagyon kényelmetlen és szinte senkin nem néz ki jól, a szűkebb fazon az még lehet kényelmes is, de a fecske azért jobb szerintem. Nekem nadrág alá "bugyi" való inkább.
"Nyilván". Miért? Nem mindenki hordott azt gyerekkorában.
És azért váltott mert kényelmetlen volt vagy mert gáz?.
Akkor nem nyilvánvaló. Én senkit nem ismertem, aki kisgyerekként ezelőtt 20-30 évvel ne fecskét hordott volna.
És azért váltott mert nem szerette. Majd megkérdezem kényelmetlen volt-e (már ha emlékszik még rá), de az biztos hogy esztétikailag neki sem tetszett, hogy majdnem olyan bugyit hordjon mint a lányok. Az meg pláne, hogy az akkor már nem fütyiméretű szerszámát belegyűrje.
Én láttam már 12-15 évvel ezelőtt hogy óvodás/kisiskolás gyerekeken előfordult az a tipikus bő, laza boxer (ami majdnem térdig ér). Utólag sajnálom is őket hogy olyat adtak rájuk, nem lehetett kényelmes.
"Nem fütyiméretű szerszámát belegyűrje". Ezt sose értettem amikor azzal érvel valaki hogy azért nem hord fecskét mert túl nagy a farka hozzá. Megfelelő fazon/szabás és jó méret mellett ez nemigen kellene hogy előforduljon.
Persze tényleg mindenki azt és úgy hordjon ami kényelmes neki.
51.
Ismétlem, TE! Próbáltad már?
Ne a pároddal takarózz, tevítélkezel.
Szóval?
Nem akarok egyik mellet se érvelni, csak leírom a tapasztalatom. Kisgyerekként és kamaszként én is fecske típusút hordtam, majd 16 évesen vettem fel ilyen laza boxert, kb pár hónapot hordtam csak, mert ha felállt akkor nagyon kellemetlenek voltak a szituációim.
Meg egyszer csúnyán beégtem vele, nyáron egy rendezvényen a fél társaság belátott a rövidgatyámon keresztül a boxerembe, valahogy úgy ültem hogy igen szellősre sikeredett, amit én nem vettem észre és vagy fél órát ülhettem így.
Na akkor fogadtam meg hogy maradok a fecskénél még ha nem is annyira népszerű és nem próbálkozok mással. Sajnos ahogy a kérdező is írta, ez miatt is és a személyem miatt, suliban a bunkók rámszálltak és próbáltak kellemetlen szituba hozni.
Suli után kezdőként a munka világában, huszonévesként az idősebbek kisfiúként kezeltek, na akkor váltottam erre a tapadós boxerre.
57, nem próbáltam, de annak sem lenne relevanciája, hiszen nőként eleve nincs farkam. Teljesen más úgy felvenni egy bugyit hogy nincs benne semmi, meg más úgy hogy van. De nyilván egyszerűbb belekötni az én nem létező személyes tapasztalataimba, mint elfogadni hogy többmillió ember véleményét, akiknek van.
Nekem nőként annyi véleményem van nyilván, hogy ultragázul néz ki. Teljesen vágyölő a látvány még egy szuperszexi pasin is. Pont a napokban láttam egy táncost, aki amúgy szerintem jó pasi egy ilyen fecskében. Egy világ omlott össze bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!