Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért gáz manapság ilyen és...

Miért gáz manapság ilyen és ehhez hasonló fehér fecskéket hordani? (Többi lennt)

Figyelt kérdés

Főleg fiatalok körében népszerűtlenek a fecskék, de leginkább a fehér fecskék, sok platformon/fórumon szidják, hogy milyen csúnya/öreges/gyerekes, minden, de Amerikában is pláne, még filmekben/mesékben is, meg ilyet csak lúzerek hordanak stb stb...de nem értem, vajon miért örvend közutálatnak? Én fiatalként is ilyeneket hordok, ezekről lenne szó:

[link]

2023. nov. 5. 18:44
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
74%
30-as: Az előző kommentelőnek azért nem tetszik, mert kamaszkorában volt ezzel kapcsolatban egy kellemetlen élménye. Nem normális, ha egy férfi a tini lánya és annak barátnője előtt félmeztelenül járkál. Egy alvó férfinak meg nem ritkán feláll és ejakulálhat is (ebben az esetben is ez történt). Nem normális, hogy egy fiatal lány így találkozzon először a férfi nemi működés látványával. Traumatizáló. Ez már súrolja a szexuális zaklatás határát. Amúgy is primitív, proli szokás alsónadrágban flangálni a családtagok (főleg ellenkező neműek), meg pláne a vendégek előtt. Pedig nem vagyok prűd. A fecske fürdőnadrág szerintem pont attól csinos, szexi, mert domborodik benne az, aminek domborodni kell.
2023. nov. 27. 16:54
 32/63 A kérdező kommentje:
#31 kissé tényleg primitív, illetlen, vendégek előtt pláne és sajnálom az esetet de kissé túl van reagálva azért...
2023. nov. 27. 18:22
 33/63 anonim ***** válasza:
78%

29.

Ha neked egy pasi nemiszerve taszít, akkor inkább veled van gond.

Mellesleg a strandot ne említsd, amilyen közönséges cuccokban vagytok ott, az mindent felülmúl.

2023. nov. 28. 14:53
 34/63 anonim ***** válasza:
43%

29-es vagyok. A tangás bikinit is ízléstelennek tartom. Ahogyan azt is, amelyik tevepatát csinál. Épp ezért azt a fürdőnadrágot is, amelyik sejtetni enged mindent, amit jól el kellene rejtenie.

Alsónadrágban meg egyszerűen azért nem tetszik a fecske, mert egyáltalán nem tartom férfiasnak. Olyan, mintha a pasim felvenné a nehéz napokra tartogatott telifenekű bugyijaimat. Tudom, van aki gerjed az ilyesmikre is, én sajnos nem.

2023. nov. 29. 11:39
 35/63 anonim ***** válasza:
0%
33, meglehet hogy velem van a gond, nem tagadom. Mindenesetre nem tartom vonzónak idegen, sok esetben 20-30 évvel idősebb, szottyadt férfiak petyhüdt farkát begyömöszölve egy bugyiba.
2023. nov. 29. 11:43
 36/63 A kérdező kommentje:
#35 "begyömöszölve". Normális méretet kell venni.
2023. nov. 29. 13:21
 37/63 A kérdező kommentje:
#29 "jól el kellene rejteni". Woow. Tehát most akkor arra a zsákszerű szörfgatyára gonfolsz?🙄
2023. nov. 29. 13:24
 38/63 A kérdező kommentje:
#29 és akkor a feszes boxer se tetszik?(gondolom), csak az a buggyos...
2023. nov. 29. 13:26
 39/63 anonim ***** válasza:
20%

A feszes boxer is maximum azon tetszik, aki alapból tetszik nekem. Számomra nem vonzó férfiakon az sem tetszik.

A fecskéről meg mindig egy öregember jut eszembe, ami számomra nem szexi, nem vonzó. Olyan fehéret meg konkrétan a nagyapám hordott, aki ha élne, most lenne 93 éves. Már apám is mintásat viselt.

2023. dec. 5. 22:01
 40/63 anonim ***** válasza:
100%
Hord azt ami neked kényelmes és ami neked tetszik. Én 24 vagyok és hordok fecskét is, fehéret is.
2023. dec. 6. 06:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!