Miért gáz manapság ilyen és ehhez hasonló fehér fecskéket hordani? (Többi lennt)
Főleg fiatalok körében népszerűtlenek a fecskék, de leginkább a fehér fecskék, sok platformon/fórumon szidják, hogy milyen csúnya/öreges/gyerekes, minden, de Amerikában is pláne, még filmekben/mesékben is, meg ilyet csak lúzerek hordanak stb stb...de nem értem, vajon miért örvend közutálatnak? Én fiatalként is ilyeneket hordok, ezekről lenne szó:
29.
Ha neked egy pasi nemiszerve taszít, akkor inkább veled van gond.
Mellesleg a strandot ne említsd, amilyen közönséges cuccokban vagytok ott, az mindent felülmúl.
29-es vagyok. A tangás bikinit is ízléstelennek tartom. Ahogyan azt is, amelyik tevepatát csinál. Épp ezért azt a fürdőnadrágot is, amelyik sejtetni enged mindent, amit jól el kellene rejtenie.
Alsónadrágban meg egyszerűen azért nem tetszik a fecske, mert egyáltalán nem tartom férfiasnak. Olyan, mintha a pasim felvenné a nehéz napokra tartogatott telifenekű bugyijaimat. Tudom, van aki gerjed az ilyesmikre is, én sajnos nem.
A feszes boxer is maximum azon tetszik, aki alapból tetszik nekem. Számomra nem vonzó férfiakon az sem tetszik.
A fecskéről meg mindig egy öregember jut eszembe, ami számomra nem szexi, nem vonzó. Olyan fehéret meg konkrétan a nagyapám hordott, aki ha élne, most lenne 93 éves. Már apám is mintásat viselt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!