Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kosztümben suliba hétköznap?

Kosztümben suliba hétköznap?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok róla?

Nekem ma nagyon van hozzá kedvem és jól esik, szóval egy fekete kosztümben (szoknya + blézer) jöttem suliba. Alatta fehér blúz van, meg harisnyám és fekete magassarkúm van.

Mostanában értem be, de már egy csomóan kérdezték, hogy milyen esemény miatt vagyok így, és őszintén meglepődnek, mikor mondom, hogy semmilyen, csak ma ez tetszik.

18/L

2023. okt. 27. 07:50
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:
Akármit mondtatok a múltkor, én ma megint így megyek suliba, mert élveztem, és megint van hozzá kedvem. ^^
ápr. 24. 06:51
 42/52 anonim ***** válasza:
53%
Igen..és ezt most miért kell itt bejelentened? Ki nem sz..rja le, hogy te ma, ilyen szakadó esőben mibe mész suliba?!
ápr. 24. 06:55
 43/52 A kérdező kommentje:
Pont ezért, hogy a magadfajták kitombolhassák magukat az interneten, és boldogabb napjuk legyen, miután kiőrjönghették magukból a feszkót.
ápr. 24. 07:05
 44/52 anonim ***** válasza:
Íme, egy 18 éves kislány gondolatmenetet, aki nagyon "okosnak" hiszi magát, csak nem tudom, hogy mire. 🤦🤣
ápr. 24. 07:08
 45/52 anonim ***** válasza:
Jav.: gondolatmenete
ápr. 24. 07:08
 46/52 anonim ***** válasza:
100%
Ma énis öltönyben mentem suliba ;)
ápr. 24. 08:54
 47/52 A kérdező kommentje:
#46: Akkor együtt vagyunk csinik. ^^
ápr. 24. 09:44
 48/52 anonim ***** válasza:
Lehet egy suliba is járunk? :)
ápr. 24. 14:52
 49/52 A kérdező kommentje:
Miért, láttál ma engem?
ápr. 24. 16:28
 50/52 anonim ***** válasza:
Sulin kívül láttam messziről egy lányt elegánsan öltözve :)
ápr. 24. 22:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!