HELLY HANSEN cipőkről mi a véleményetek? Milyen minőséget képviselnek és jó e a hétköznapokra így a tél közeledtével?
2023. okt. 18. 23:48
1/9 winR 

válasza:

Nálunk télen az egész család HH bakancsokat hord, egyikkel sem volt semmi komolyabb probléma. Talán a fűző hamar elhasználódik, de magával a cipőkkel nincs gond, jó minőségűek, tartósak.
3/9 anonim 

válasza:

Egy héten belül elkezdett leválni a bakancsom talpa, és azt mondták az üzletben, hogy nem rendeltetésszerűen használtam, és így nem áll módjukban kicserélni.
Kihajtottam az egészet a kukába, soha többé nem veszek ilyet.
4/9 anonim 

válasza:

nekem HH calgary bakancsom van. Szép, divatozni jó, másra nem nagyon.
Csúszik mint az állat nedves padlón, minimális havon, jégre rá se mernék lépni vele, nem ázik be, annyiból jó.
5/9 anonim válasza:
Turabakancs. Hóba fagyba más kell! Egyébként valóban csúszik.
Engem nem zavar, hogy csúszik nem is havas utakra vettem.
6/9 anonim 

válasza:

5, Mert egy téli bakancsot mire vesz az ember? :D
Konkrétan figyelni kell a lépéseimet, ha nedves a talpa, és úgy lépek rá a járólapra vele...
7/9 anonim válasza:
Hat jo. Erre nem tudok mit mondani. Menj be egy boltba a hozzaerto majd elmeseli.
8/9 anonim 

válasza:

Amit meg kell magyarázni, az már rég sz..ar :)
9/9 anonim válasza:
Szerintem neked saját magaddal van bajod. Egy 10 éves is különbséget tesz a túra és a síelés közt! A cipők is így vannak kitalalva. Nem írom le. Felesleges..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!