Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kosztümben suliba hétköznap?

Kosztümben suliba hétköznap?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok róla?

Nekem ma nagyon van hozzá kedvem és jól esik, szóval egy fekete kosztümben (szoknya + blézer) jöttem suliba. Alatta fehér blúz van, meg harisnyám és fekete magassarkúm van.

Mostanában értem be, de már egy csomóan kérdezték, hogy milyen esemény miatt vagyok így, és őszintén meglepődnek, mikor mondom, hogy semmilyen, csak ma ez tetszik.

18/L

2023. okt. 27. 07:50
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
11%
Kérdező, akkor színházba miért nem mész fürdőruhába, ha már szimpla hétköznap iskolába elegáns kosztümöt veszel fel? Hisz az, hogy színházba elegánsan öltözködünk " az egy társadalmi berögződés". Kb. ugyanaz a kategória.
2023. okt. 27. 10:36
 12/52 anonim ***** válasza:
100%
Néha tényleg jól esik kiöltözni. Nálunk volt olyan aki szinte minden nap így járt (máskor meg pont az ellentéte, rövid naci, bakancs), a haját is kontyban hordta. Egy idő után senki sem figyelt rá, ilyen volt a stílusa és kész
2023. okt. 27. 10:37
 13/52 anonim ***** válasza:
12%
ui.: vagy pedig picsagatya, croptopp, sportcipő színházba..
2023. okt. 27. 10:38
 14/52 A kérdező kommentje:

#11: Azért mert színházba nem illik úgy menni. Hétköznap viszont nincs olyan szabály, hogy nem illik kiöltözni.

Amúgy megérkezett ide a szakadó esőtők. :D

2023. okt. 27. 11:07
 15/52 anonim ***** válasza:
25%
Neked küldtük speciálba. 😁
2023. okt. 27. 11:18
 16/52 anonim ***** válasza:
5%

Ja, mert suliba illik ALKALMI öltözékbe menni úgy, hogy nincs hozzá alkalom. 😆🤦‍♀️🤷‍♀️

Végül is.. logikus..

Egésznapos esőt mondott mára, drágaság. Tájékozódhattál volna az időjárásról, még mielőtt elindulsz.

2023. okt. 27. 11:22
 17/52 Metionin ***** válasza:
92%
Ha neked nem kényelmetlen, akkor lelked rajta. Igazából senkit nem érdekel, a többiek is valószínűleg csak azért kérdezték, mert hirtelen nem tudták, hogy valami esemény van-e, amiről ők nem tudnak de kellene.
2023. okt. 27. 12:33
 18/52 A kérdező kommentje:

#15: Köszi szépen! ^^"

#16: Benn az épületben továbbra sem zavar az eső, a ruhámat viszont kifejezetten élvezem. ^^

#17: Valószínűleg igazad van. Egyébként nem kényelmetlen, ahogy írtam már, hostess munkák miatt megszoktam.

2023. okt. 27. 14:23
 19/52 A kérdező kommentje:
Bármit is mondtok, én jól éreztem magam ma így a suliban. ^^
2023. okt. 27. 17:11
 20/52 anonim ***** válasza:
92%
De akkor miért számít, hogy ki mit gondol? Főleg idegenek. Még a férjem véleménye sem érdekel túlzottan ruhákkal kapcsolatban, nemhogy egy sereg idegené a gyakorin. Ezért írtam az önbizalomhiányt. :/
2023. okt. 27. 17:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!