Kosztümben suliba hétköznap?
Mit gondoltok róla?
Nekem ma nagyon van hozzá kedvem és jól esik, szóval egy fekete kosztümben (szoknya + blézer) jöttem suliba. Alatta fehér blúz van, meg harisnyám és fekete magassarkúm van.
Mostanában értem be, de már egy csomóan kérdezték, hogy milyen esemény miatt vagyok így, és őszintén meglepődnek, mikor mondom, hogy semmilyen, csak ma ez tetszik.
18/L
#11: Azért mert színházba nem illik úgy menni. Hétköznap viszont nincs olyan szabály, hogy nem illik kiöltözni.
Amúgy megérkezett ide a szakadó esőtők. :D
Ja, mert suliba illik ALKALMI öltözékbe menni úgy, hogy nincs hozzá alkalom. 😆🤦♀️🤷♀️
Végül is.. logikus..
Egésznapos esőt mondott mára, drágaság. Tájékozódhattál volna az időjárásról, még mielőtt elindulsz.
#15: Köszi szépen! ^^"
#16: Benn az épületben továbbra sem zavar az eső, a ruhámat viszont kifejezetten élvezem. ^^
#17: Valószínűleg igazad van. Egyébként nem kényelmetlen, ahogy írtam már, hostess munkák miatt megszoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!