Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kosztümben suliba hétköznap?

Kosztümben suliba hétköznap?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok róla?

Nekem ma nagyon van hozzá kedvem és jól esik, szóval egy fekete kosztümben (szoknya + blézer) jöttem suliba. Alatta fehér blúz van, meg harisnyám és fekete magassarkúm van.

Mostanában értem be, de már egy csomóan kérdezték, hogy milyen esemény miatt vagyok így, és őszintén meglepődnek, mikor mondom, hogy semmilyen, csak ma ez tetszik.

18/L

2023. okt. 27. 07:50
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
48%
Púder!!A kérdező pasi!
2023. okt. 27. 22:41
 32/52 anonim ***** válasza:
53%
Miből gondolod?
2023. okt. 27. 22:47
 33/52 gabor49 ***** válasza:
84%
mindeki úgy öltözködik ahogy akar ha neked a kosztum tetszik nyugodtan járj úgy
2023. okt. 28. 06:38
 34/52 A kérdező kommentje:

#31: Elég bénán állna egy pasinak a kosztüm, nem gondolod? ^^"

#33: Köszönöm szépen, Gábor!

2023. okt. 29. 07:53
 35/52 anonim ***** válasza:
84%
Ha így érzed jól magad, szerintem hordd nyugodtan. Aki meg beszól, tojd le jó magasról! Én majdnem dupla annyi idős vagyok, mint te és most kezd igényem lenni, hogy a farmar-póló stílusnál kicsit elegánsabban öltözzek.
2023. okt. 30. 06:55
 36/52 anonim ***** válasza:
100%
Ketten a legjobb barátnőmmel időnként matrózblúzban szoktunk menni teljesen indokolatlanul. :)
2023. okt. 30. 10:05
 37/52 krisztamnk ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs abban, ha nőiesen öltözködsz, sőt :-) Én is kb. középsuli utolsó két évében kezdtem rendszeresen szoknyában-harisnyában járni, és azóta ez lett a stilusom. Én igy érzem jól magam, és igen, jólesik a pasik tekintete ahogy végigfut a lábaimon... :-) Csak igy tovább !
2023. okt. 30. 22:04
 38/52 anonim ***** válasza:
87%
szerintem tök jó hogy így gondolkodsz. engem úgy neveltek hogy egy lány/nő igenis öltözzön nőiesen. apám mindig is megkövetelte tőlem a szoknya-blúz viselését persze megfelelő harisnyanadrággal. abba kellett mindenhova járnom (ellenkezni nem lehetett) de idővel hozzászoktam igy most is igy járok. néha macera de szép csinos és nőies.
2023. okt. 31. 07:53
 39/52 A kérdező kommentje:

#38: Ez azért sok, főleg, hogy apud kötelezett rá. Úgy érzem, hogy rajtad élte ki a fétisét, ami nagyon nem jó.

Illetve én is csak akkor szeretek így lenni, ha én akarok, muszájból utálnám minden nap.

Hány éves korodtól várta el? Anyud mit szólt ehhez? Én biztos ellenkeztem volna, mert ez nem normális dolog.

2023. okt. 31. 08:22
 40/52 anonim ***** válasza:
amióta az eszemet tudom.
2023. nov. 18. 09:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!