Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kosztümben suliba hétköznap?

Kosztümben suliba hétköznap?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok róla?

Nekem ma nagyon van hozzá kedvem és jól esik, szóval egy fekete kosztümben (szoknya + blézer) jöttem suliba. Alatta fehér blúz van, meg harisnyám és fekete magassarkúm van.

Mostanában értem be, de már egy csomóan kérdezték, hogy milyen esemény miatt vagyok így, és őszintén meglepődnek, mikor mondom, hogy semmilyen, csak ma ez tetszik.

18/L

2023. okt. 27. 07:50
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
Érdekelt a megítélése ennek a stílusnak.
2023. okt. 27. 17:48
 22/52 anonim ***** válasza:
88%
csak ne legyen ribis, vagy stréberes. ennyi a lényeg
2023. okt. 27. 18:35
 23/52 anonim ***** válasza:
100%

akiket ez zavar, még mindig ezerszer jobb mint az olyan lányok akik r*bancosan öltözködnek

nekem az ilyen stilusu lányokról/fiukról mindig azt az érzetet kelti bennem hogy inteligens,okos,tanult. de vannak persze a bunkó irigyek akiknek az ugrik be hogy milyen egy beképzelt vagy ilyesmi.

2023. okt. 27. 18:39
 24/52 anonim ***** válasza:
84%
Én értékelem az öltözködésedet, szerintem nyugodtan mehetsz így. Akinek nem tetszik azzal nem kell foglalkozni, magadnak öltözködsz nem másnak. Hajrá :)
2023. okt. 27. 19:25
 25/52 A kérdező kommentje:
Azért ezek az utóbbi hozzászólások jól esnek. Köszönöm szépen! ^^
2023. okt. 27. 20:07
 26/52 anonim ***** válasza:
100%
Vannak akiknek kifejezetten nagyon jól áll ha tudja is jól viselni.
2023. okt. 27. 20:10
 27/52 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem picit vicces, de te tudod.
2023. okt. 27. 20:33
 28/52 A kérdező kommentje:
#27: Mi a vicces benne?
2023. okt. 27. 20:34
 29/52 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk egyetemen tök megszokott. A szaktársaim közül, meg akiket látok a BTK-n mászkálni kb minden negyedik csaj elegáns. A többi meg vagy basic, vagy valami szubkultúrához tartozó, vagy az a típus, aki olyan, mintha pizsamában/melegítőben jött volna be. TTK-n meg a többség inkább csak simán basic. Senkit nem érdekel.

A BTK-s vizsgáimon mindenki elegánsabb, TTK-n meg hát... Ott nem, ott vizsgán is tök hétköznapi mindenki. Mondjuk ott van olyan prof, aki hajlamos beszólni vizsgán, főleg ha lány vagy, hogy a kinézeteddel akarod kompenzálni, hogy hülye vagy és fingod nincs a tárgyról, szóval szerintem ott, aki akarna se öltözne ki.

2023. okt. 27. 21:01
 30/52 A kérdező kommentje:
#29: Ú, az egyetemet én úgy képzelem el, hogy oda többet fogok csinosban menni, mint nem.
2023. okt. 27. 21:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!