Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok mennyire szeretitek?

Lányok mennyire szeretitek?

Figyelt kérdés
Ha egy férfi igen is megnézz titeket az utcán a hétköznapokban? Szeretek úgy öltözni hogy igen is megnézzenek vagy inkább nem ?

2023. szept. 26. 20:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem, de ha csak megnéz és nem bámul sokáig, nem jön oda és nem szólogat be, akkor nem is zavar. Van amikor kedvem van csinosabban felöltözni, de nem azért, mert arra vágynék, hogy idegenek megnézzenek.
2023. szept. 26. 21:11
 2/9 Metionin ***** válasza:
100%
Nem érdekel, csak ne cuppogjon, ne catcalling-ozzon. Általában elég furán tudok kinézni de nincs kint belőlem semmi látnivaló. Ha valakinek ez már a megbámul kategória, akkor oké, csak hagyjon békén.
2023. szept. 26. 21:14
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Szívből gyűlölöm
2023. szept. 26. 23:52
 4/9 winR ***** válasza:
100%
Én is utálom, ha megbámulnak, meg beszólnak, cuppognak. Annyi sutyerák van. Legalább csendben, illedelmesen megnézni, esetleg utánam fordul, de nem kell ebből műsort csinálni.
2023. szept. 27. 07:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem szeretem, nem is öltözök úgy.
2023. szept. 27. 11:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel.És magambak öltözöm,nem a férfiaknak.
2023. szept. 27. 13:36
 7/9 anonim ***** válasza:
79%

Az nem zavar ha diszkréten néznek, de ne legyen tolakodó.

Szeretek bizonyos szinten úgy öltözni ami kiemeli az alakomat. Skinny farmer, csinosabb felső. De amit sokszor látok mostanában, hogy seggvájatba cuppanó biciklis naci, meg melltartónak is beillő crop top, az nekem nem menne, kényelmetlenül érezném magam.

2023. szept. 27. 20:24
 8/9 anonim ***** válasza:
62%
Utálom. Nagyon nehéz nem beszaladni valami boltba egy csomó kajáért, hogy visszahízzak. Annyira jó volt láthatatlannak lenni.
2023. szept. 27. 22:22
 9/9 anonim ***** válasza:
51%
Természetesen jól esik. 44N
2023. szept. 28. 04:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!