Lányok! Ti szeretitek a maxi-ruhát?
#Maxi-ruha
2023. ápr. 19. 09:08
3/11 anonim válasza:
Nem. Maxi szoknyám van egy, de inkább nadrágot szeretek hordani. Ruhát ritkán szoktam, inkább nyáron vagy alkalmakkor.
4/11 anonim válasza:
Az elegáns minimált nagyon is. Viszont alacsonyabb vagyok az átlagnál, így nekem nem a legelőnyösebb.
7/11 anonim válasza:
Mi azt tanultuk, az jól áll alacsony lányoknak, mert egy szín vagy minta megy végig a testen.
8/11 anonim válasza:
Magas vagyok, én szeretem, nyáron gyakran hordok. Kényelmes, lenge. Egyszínű spagettipántos fazonból van több szín is.
9/11 anonim válasza:
Alapjáraton véve nincs velük bajom, de én mindig úgy érzem, hogy bután nézek ki bennük.
10/11 anonim válasza:
Nekem tetszene, de túl alacsony vagyok, sajnos nem áll jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!