Október végén megyek férjhez és elkezdtem keresni a tökéletes ruhám. Találtam egyet ami tetszik de nem tudok dönteni. Illik az alakomhoz? Jól áll? Pasik is nyugodtan írhatnak véleményt. Láttam mások is sok segítséget kaptak itt hasonló kérdésekben.
2023. szept. 6. 16:36
31/45 A kérdező kommentje:
Erről a fátyolról mi a véleményed?
2023. szept. 12. 05:18
32/45 hosszúhajú válasza:
nem merek véleményt mondani a fátyolról, mert alig látszik. nem tudom milyen a vége, melyik a ruha, melyik a fátyol. a hossza fazonja viszont nagyon jól mnéz ki. anyag szín csipke egyezzen, akkor nem lőhetsz mellé.
33/45 A kérdező kommentje:
Töltök fel majd képet ahol kicsit jobban látszik a fátyol.
2023. szept. 13. 06:23
34/45 A kérdező kommentje:
Feltöltöttem egy olyan képet ahol kicsit jobban látszik a fátyol is: [link]
2023. szept. 14. 19:46
35/45 hosszúhajú válasza:
nagyon jó hogy egyszerű mert nem tereli el a figyelmet a ruháról és nagyon szép hogy hosszú mert olyan szoborszerűvé elegánssá teszi és nekem tetszik hogy nincs csipke az oldalán, hanem egyszerűbb, mert úgy már sok lenne. remélem ír még más is, de nekem nagyon tetszik az összkép is.
36/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Két fő szempont volt mikor választottam. Az egyik hogy hosszú legyen a másik hogy egyszerű. Ezek szerint jól választottam?
2023. szept. 16. 21:12
38/45 hosszúhajú válasza:
37. miért nem. indok nincs? így nem releváns.
igen, jó választás, mert ha egy ruha nagyon díszes, akkor nem vonjuk el a figyelmet még egy díszes fátyollal. túldíszített lenne és a ruha erejéből venne le. mint a hétköznapi ruhákban is, ha minden túl díszes fodros bodros akkor elvész a lényeg, semmi nincs kiemelve.
39/45 Noren1989 válasza:
Hossszúhajú, fogd màr fel, h Szoknyàcska egy màsik, kamau acc-ról.
Elhiszem, h privàtban teszed a k@rvaokost, de a kamu hatàràt el kell érni.
Elérted, ahogy a kérdező is.
40/45 hosszúhajú válasza:
egyáltalán nem érdekel ha kamu. szívesen válaszolok, méghozzá azért mert ha egy valódi menyasszony jön hasonló gondokkal, a reakciókat fel tudja majd használni a saját döntéséhez és a segítségére lehet. ezt privátban sem érted, fórumon se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!