Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Október végén megyek férjhez...

Október végén megyek férjhez és elkezdtem keresni a tökéletes ruhám. Találtam egyet ami tetszik de nem tudok dönteni. Illik az alakomhoz? Jól áll? Pasik is nyugodtan írhatnak véleményt. Láttam mások is sok segítséget kaptak itt hasonló kérdésekben.

Figyelt kérdés
[link]

2023. szept. 6. 16:36
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagyok . Nekem tetszik ez a ruha. Szerintem jól áll neked. Jól megy az alakodhoz. Gyönyörű vagy benne ! Szerintem a fátyol is jó lesz hozzá. Ne keress másikat ! Ez a szett tökéletes lesz neked !
2023. szept. 6. 23:05
 12/45 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik ezzel a fatyollal hogy a diszitettebb ruhahoz ilyen natueabb megy.

Az alakod is jo, szepen kiemeli a formad a ruha.

Amit en atgondolnek hogy ha nem vsgy benne tuti biztos akkor nem ez lesz A ruha

2023. szept. 6. 23:12
 13/45 hosszúhajú ***** válasza:
46%
fátyol mindegyikhez megy, hiszen így kerek, csak megfelelőt kell találni. ugyanolyan szín, ugyanolyan anyag és ha van csipke, ugyanolyan csipke. lehet varratni is. én nagyon ajánlom a fátylat. egész életedben egyetlen alkalommal viselheted. most vagy soha. a szertartás után pedig leveheted. úgy igazi a menyasszony, és úgy tűnik ki, és úgy tűnik annak, ha van. ez a ruha jól áll neked, szerintem ilyenből kereshetnél fűzős hátuljút. ugyanolyan lesz csak még csinibben összefog.
2023. szept. 6. 23:16
 14/45 A kérdező kommentje:
11: Köszönöm!
2023. szept. 7. 04:43
 15/45 A kérdező kommentje:
13: Bemegyek majd a szalonba megkérdezem hogy van e belőle fűzős. Az miért lenne jobb szerinted?
2023. szept. 7. 04:45
 16/45 A kérdező kommentje:
Akkor ez a fátyol jó lenne? Illik ehhez a ruhához?
2023. szept. 7. 04:46
 17/45 A kérdező kommentje:
A szertartás után nem akarok majd átöltözni és a fátylat sem akarom levenni majd.
2023. szept. 7. 04:51
 18/45 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen ok. De október végén lesz az esküvő ugye? Nem fogsz ebben fázni??
2023. szept. 7. 16:10
 19/45 A kérdező kommentje:
Sokat nem leszünk kint de veszek valamilyen szép kabátot majd. Azok is vannak a szalonban de még nem néztem meg őket.
2023. szept. 7. 16:13
 20/45 hosszúhajú ***** válasza:
Csinos alakod van és a fűző ezt nagyon jól ki tudja emelni mert a derekad még jobban össze tudja húzni és még karcsúbbnak mutat
2023. szept. 8. 00:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!