Vegyek fel nyugodtan magassarkut vagy hanyagoljam?
te tudod. szerintem egy elegánsabb csizma vagy topanka is jó buliba. èn régebben vittem magammal télen topánkát,amit át vettem bent a szórakozóhelyen.(mosdóban) a téli cipőt még zacsiba rakva leadtam a ruhatarban.
de magassarkú is jó ötlet.. szerintem 169 centisen simán vehetsz fel. en majdnem 10centivel magasabb vagyok,mégis felveszem ha úgy tarja kedvem.ha magasabb vagy a barátnőidnel sem gáz szerintem.
"Ha buliba valaki nem vesz magassarkut akkor is lehet csinos es szep?"
Igen, határozottan.
És vigyázz a füledre, mert Magyarországon szokás az, hogy rossz a hangosítás és túl hangos és szétbassza az ember fülét. Sajnos nem visszafordítható, te tudod, hogy zavarna-e fülzúgás vagy hallásvesztés, ez alapján mérlegelj. Nem mindenkinek a füle bírja, úgy is mondhatnám hogy senki füle nem bírja hosszú távon, ha tényleg hangos. Ha zúgni fog a füled, nem normális, lehet, hogy valaki be fogja beszélni neked, de ha zúg, akkor legközelebb változtass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!