Vegyek fel nyugodtan magassarkut vagy hanyagoljam?
"170 cm magas fiukat remélem nem fogod észre se venni, min 180 legyen a fiú akivel szóba állsz, mondd a barátnőidnek is"
Aztán még csodálkoznak, hogy a hátuk mögött a legtöbb lányt a szórakozóhelyeken miért r.bancozzák le, meg miért csak "arra" kellenek, hát pont az ilyen mentalitás miatt, mondom ezt 190 centisként, eztán legalább nem lesz bűntudatom, ha hülyítem a kis ribiket, majd bemutatom az ilyen kommenteket mindenkinek.
Tudod az alacsony nőkben meg az a jó, hogy nem kell letérdelniük!
Buliba én mindenképpen magas sarkút veszek mindig. Szerintem sokkal csinosabb és nőiesebb, és jobb érzés. Pedig én is 168 cm vagyok, szóval gyakorlatilag annyi, mint te. De nem szoktam érezni még +8-10 cm-nél sem, hogy kilógnék a többiek közül. Se a fiúktól, se a többi magas sarkús lánytól nem vagyok észrevehetően magasabb, legalábbis a többségtől biztosan nem. Úgyhogy ez így pont jó. :)
Mondjuk már hiába beszélek, mert vége a hétvégének. Végül miben mentél? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!