Gáz ha magassarkút húzok?
Figyelt kérdés
A helyzet az,hogy 174cm vagyok, a barátom 191cm és mellette nagyon picinek érzem magam. Viszont anyum szerint nekem hülyén áll a magassarkú,mert alapból magas vagyok és vékony,meg magassarkúban olyan leszek,mint egy zsiráf.2016. jan. 30. 15:24
1/5 anonim válasza:
Szerintem ne vegyel fel magassarkut
2/5 anonim válasza:
Miért lenne gáz?? Vedd fel nyugodtan :) Én 173-mal szoktam magassarkúban mászkálni,úgy,hogy az osztályomban a lányok között az egyik legmagasabb,de még a fiúk között is magasnak számítok. És van olyan,hogy magassarkúval 180+ vagyok,de nem érdekel :)
3/5 anonim válasza:
Semmi gond a magassarkúval, attól még felveheted hogy nem vagy törpe. Nincs olyan nő akinek ne állna jól a magassarkú.
4/5 anonim válasza:
Amúgy nem vagy kicsi a párodhoz képest!
Persze, hogy hordhatsz magassarkút! :)
Szép alakot varázsol :)
5/5 anonim válasza:
Pont hogy a magas és vékony lányoknak áll a legjobban a magassarkú. Már elnézést mindenkitől aki alacsony és tömzsi, de nekik szerintem egyáltalán nem áll jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!