Szerintetek nem gáz, ha magassarkút húzok?
175 cm vagyok, kicsit "telt". A lábaim hosszúak,formásak. Mivel elég magas vagyok, nemtudom... Mit gondoltok?
+ tavaszra milyen magassarkúkat szoktatok hordani. Meg rövidnacihoz milyet lehet húzni? :):) // Kort, nemet lécci
Szia!
Szerintem ne válassz nagyon magas sarkút, én is nemrég vettem egy tavaszi cipőt, aminek 4 centis sarka van, és ez is nagyon csinos és nőies. :)
20/L
én 172 centi vagyok,imádom a magassarkúakat
térd alattig érőt szoktam amig nincs túl jóidő,vékony haroisnyával és rövidnadrággal vagy rövid szoknyával
illetve bokacsizmát
ilyenem van csak lila
ehhez is szép harisnya,szoknya vagy térdnadrág
sima magassarkút csak akkor már ha nagyon jó idő van,mert nagyon hamar felfázok...de amint jóidő van,onnantól mindenfélét
az örök megunhatatlan: [link]
a többévig hordható: [link]
az egynyári,tavaly volt ilyenem: [link]
meg még mutogathatnék,cipőmániás vagyok,abból is a tűsarkúakért vagyokda meg vissza
23/N
első: miért ne választhatna magassarkút?
egy 170 feletti lányon miért ne állna jól egy 10-12 centis sarokkal rendelkező cipellő?
(csak elég magas pasi kell hogy ne érezzem magam rosszul:D az meg van)
Amennyiben tudsz járni magassarkúban, szerintem nagyonis illik egy telt nőre is magassarkú. Én magam is duci vagyok, valamint alacsony, de imádom a szép cipőket. A párom kifejezetten szereti ha tűsarkút veszek fel, persze régebben nem hordtam ilyen magassarkúcipőt, tehát meg kell szoknom :)
Szerintem semmikép ne vegyél fel hosszított orrút, mivel az már kiment a divatból, pláne ha a lábad is nagyobbacska. Mindenképp kerekített orrú tűsarkút, illetve szandált ajánlanék, tavaszra pedig zárt, de nőies cipőt :)
Egyébént rövidnacihoz akár a tornacipőt is ajánlanám, hogy ne mindig a nőiesség híve legyél, de mondjuk egy jó rövidnmacihoz akár egy ilyet is fölvehetnél [link]
Könnyed nyári ruhákhoz például egy könnyedebb cipőt :) szandál vagy balerina cipő mindenképp jó :)
Tavaszra pedig attól függ, hogy milyen rucit veszel fel :)
Mondjuk egy jó kis rövidnacihoz, valami hasonlót
Próbáltam jobbat találni, de nem sikerült, mondjuk ez sem rossz :)
A tavasz még csalóka, semmikép ne vegyél olyan cipőt, amiben fázna a lábad
18/L
nincsmiiiiiiiiiiiiiit :)
az utolsó voltam:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!