Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Október végén megyek férjhez...

Október végén megyek férjhez és elkezdtem keresni a tökéletes ruhám. Találtam egyet ami tetszik de nem tudok dönteni. Illik az alakomhoz? Jól áll? Pasik is nyugodtan írhatnak véleményt. Láttam mások is sok segítséget kaptak itt hasonló kérdésekben.

Figyelt kérdés
[link]

2023. szept. 6. 16:36
1 2 3 4 5
 1/45 A kérdező kommentje:
Google drive-ra töltöttem fel a képet, remélem ez megengedett itt.
2023. szept. 6. 16:37
 2/45 anonim ***** válasza:
68%
Gyönyörű 😍 Esetleg máson nem gondolkodtál még? Ami a mellrész után nem testhez simulós, lehet olyat is érdemes lenne megnézned, de amúgy nagyon szép ez is
2023. szept. 6. 17:06
 3/45 A kérdező kommentje:
2: Köszönöm! A mell alatti részre gondolsz?
2023. szept. 6. 17:18
 4/45 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

Nem tudom, hogy neked bejön-e az ilyen fazon, de szerintem próbálhatnál ilyet is 😇

2023. szept. 6. 17:36
 5/45 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem ha nem vagy tutibiztos benne hogy ez legyen a ruha akkor keresgélj tovább.

Az alakod gyonyoru

2023. szept. 6. 17:42
 6/45 A kérdező kommentje:
4: Huhh ezek nem az én stílusom de nagyon szép ruhák! Szerinted jobban állna az ilyen fazon?
2023. szept. 6. 17:42
 7/45 anonim ***** válasza:
100%
Nekem maga a ruha nem annyira tetszik, de ez a szép a világban hogy nem vagyunk egyformák. Amúgy jól áll, úgyhogy ha neked tetszik akkor teljesen jó.
2023. szept. 6. 20:15
 8/45 hosszúhajú ***** válasza:
46%
jól áll csinos is vagy. de nem bántalak meg ha írok valamit? derékben választhatnál olyat ami még karcsúbbnak mutat. ez fűzős? nincs baj a derekaddal, csak valami még karcsúsítottabb szabást még jobban el tudok képzelni.
2023. szept. 6. 20:26
 9/45 A kérdező kommentje:
8: Nem bántasz meg, a negatív kritika is érdekel! Pont ezért kérdeztem. Nem fűzős amúgy. Milyenre gondolsz pontosan?
2023. szept. 6. 22:14
 10/45 A kérdező kommentje:
A fátyolról mi a véleményetek? Ha esetleg ezt a ruhát választanám majd akkor illene hozzá? Vagy másik jobb lenne?
2023. szept. 6. 22:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!