Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Október végén megyek férjhez...

Október végén megyek férjhez és elkezdtem keresni a tökéletes ruhám. Találtam egyet ami tetszik de nem tudok dönteni. Illik az alakomhoz? Jól áll? Pasik is nyugodtan írhatnak véleményt. Láttam mások is sok segítséget kaptak itt hasonló kérdésekben.

Figyelt kérdés
[link]

2023. szept. 6. 16:36
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
20: Hát az már lehet hogy kényelmetlen lenne úgy. Ez a ruha alapból is elég feszülős. De megkérdezem majd hogy van e belőle fűzős. Egy próbát megér.
2023. szept. 8. 04:44
 22/45 hosszúhajú ***** válasza:
igen, ez igaz. kíváncsi vagyok, próbáld meg, legalább tudod majd.. :)
2023. szept. 8. 20:54
 23/45 anonim ***** válasza:
Ha nem érzed a wow hatást akkor nem ez az igazi, próbálj fel több fazont, és vigyel valakit magaddal aki őszinte veled
2023. szept. 10. 21:45
 24/45 A kérdező kommentje:
Őszintén az mondja meg aki nem ismer szerintem. Pl barátnőim úgysem fognak rosszat mondani mert félnek hogy megbántanak vagy ilyesmi. Egy ismeretlent ez nem érdekli. Ezért is kérdeztem itt. Nekem tetszik ez a ruha csak nem tudom hogy jól áll e. Sajnos mint látod nincs egy model alkatom. A másik amit nem tudok hogy ez a fátyol jó lenne e hozzá.
2023. szept. 10. 22:03
 25/45 anonim ***** válasza:

Lehet nem látom jól a képen de nem tűnik teljesen fehérnek a ruha, és igen mintha a fátyol kicsit elütne stílusban

Az előttem szólókhoz csatlakozva, a fűzős ruha jobb megoldás, ami nagyon feszül az nem feltétlen lesz kényelmes

2023. szept. 11. 06:31
 26/45 anonim ***** válasza:
Mindenképp próbálj fel több fazont, akkor is ha úgy érzed az nem illik hozzad vagy nem te vagy, kell látnod magad más stílusban is
2023. szept. 11. 06:35
 27/45 A kérdező kommentje:
25: Igen nem teljesen hófehér. Mi miatt üt el a fátyol? A fűzős ruha nem feszülne jobban mint ez?
2023. szept. 11. 20:50
 28/45 A kérdező kommentje:
26: Fazonban az ilyesmi ruhák tetszenek. Az "A" vonalú ruhákat nem szeretem és a nagyon habos babost sem.
2023. szept. 11. 20:52
 29/45 hosszúhajú ***** válasza:
100%
Azt nem tudom hogy mennyire feszül a fűzős mert nekem nem volt esküvőm de abban biztos vagyok hogy ha nem próbálnád meg akkor azt sajnálnád később
2023. szept. 11. 22:57
 30/45 A kérdező kommentje:
29: Megpróbálom!
2023. szept. 12. 05:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!