Titeket nem idegesít hogy nem hagynak nyugodtan vásárolni?
Előre is bocsi,fogalmam sincs melyik kategóriába való,azért tettem ide mert főleg márkásabb ruhaboltoknál jellemző az alábbi jelenség:
Még be se léptem nagyjából azt sem tudom mit akarok,de máris ugrik hozzám az egyik alkalmazott hogy segíthet-e.
Két kérdés:
Ad1-Miért hiszik a marketingesek hogy az embereknek szükségük van arra hogy azonnal segítsenek nekik
Ad2-Lehet,hogy én gondolom rosszul? Ti szeretitek,ha az eladók túlzottan segítőkészek?
Pont a hétvégén jártam így,egy márkás,de kisüzletben.
Mikor nem kértem sgítséget,az eladó úgy követett,mintha lopni készülnék.
Nem is vettem semmit,gyorsan kiiszkoltam a boltból.
Inkább webshopról rendeltem.
1,3#
Igen tudom hogy nem önszántukból teszik
Főleg az érdekelne hogy ezt a vezetők miért tartják jó üzletpolitikának
Pont a hétvégén jártam így,egy márkás,de kisüzletben.
Mikor nem kértem sgítséget,az eladó úgy követett,mintha lopni készülnék.
Nem is vettem semmit,gyorsan kiiszkoltam a boltból.
Inkább webshopról rendeltem.
Mert van, akinek tényleg kell segítség. Én is dolgoztam ruha üzletben, mindig meg KELLETT kérdezni, hogy segîthetek e valamiben és volt, aki azt mondta, hogy “igen, köszönöm x tipusú rhát keresek” és akkor én megmuttam neki, hogy hol latálja, vagy van e egyátalán, és így nem kellett az egèsz boltot átnéznie. Sokan élnek ám a lehetőséggel, ha már az alkalmazott felajánlja a segítségét.
Én mindig azt mondom, hogy köszönöm nézelődök. Ennyi és ezzel le van tudva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!