Szerettek öltözködni?
Én nagyon szeretem a napnak azon részét, mikor összeállíthatom, hogy mit fogok viselni az elkövetkezendő napon.
Mindig ügyelek rá, hogy minden nap más legyen az outfit-em és egy jól kombinált szett legyen a vége.
Ti is így vagytok vele, vagy csak felkaptok valamit, amit épp találtok a szekrényben?
25/L
Igen. Tipikusan lányos lány vagyok, szeretem a ruhákat, kiegészítőket, sminkelni, megcsinálni a hajam, szeretek szetteket összeállítani.
20l
Csak felkapok valamit. Itthon vagyok gyerekkel, minél egyszerűbb, annál jobb. Van kb fél percem felöltözni reggel, aztán indul a daráló. De előtte sem voltam tervezgetős fajta. Inkább igyekszem olyan gardróbot kialakítani amiben kb minden megy mindenhez. Azt szeretem ha kevesebb ruhám van, de az jó minőségű és stílusos.
Vásárolni viszont szeretek, olyan darabokat találni amik egyszerűen hordhatóak de különlegesek. Meg a kiegészítőket is szeretem, mondjuk most a gyerek miatt az is elég limitált mert épp olyan koraszakában van hogy mindent tép le rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!